Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Wednesday, July 28, 2010

TESTI FIGURE UP LAGI

TESTI FU LAGI>>>>>>>>>>>>>


Rank: 1


Hari ni dah masuk 5 hari akak ambik FU. Tapi hari ni akak asyik nak buang air kecik je, nak kata minum byk air, tak delah sangat. Semalam ambik nasi sesenduk pun tak abis. Sekarang ni selera nak makan byk tu dah kurang. Akak ni jenis yg kena makan nasi dlm sehari, tapi akak rasa kenyang dan tak lapar sangat. Pagi tadi try timbang macam dah turun 1 - 2 kg, tapi tak caya je. Nak tunggu after 10 days, kalu betullah berat akak dah turun, alangkah bahagianya....
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment