Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Monday, August 9, 2010

TESTI FIGURE UP LAGI


Ahli Lama

izalea's Avatar

Join Date: 22 Dec 2008
Posts: 563
Default Re: FIGURE UP/STAY FIT~Roselle D'tox & Slim ~ TESTI GEMPAK2 LAST PG!! ; NAK PD tegang,'tut' ketat,kulit cantik? jom layan..

Salam Tuan Rumah...
Nak bagi testi ni...
Masuk hari ni maknanya dah 6 hari saya minum FU. Berat tak bertambah tak berkurang...(degil lemakku ini).

Tapi one thing yg notice...memang kerap buat appointment dgn Mr. Tan...kalau tak terkucil...mesti nak membuang. Pantang makan...mesti Mr. Tan panggil. Baju pun loose aje...think my inches yg da kurang...sebab seluar yg biasa pakai...hari tu saya pakai dah melurut tunjuk cik spender...sampai hubby gelak...

Bab makan...memang tak rasa lapar...hari minggu baru ni, letak nasi 1 senduk pun tak larat nak habis...Hari Rabu lepas...ada makan2 kat opis, makan KFC, just dapat makan wadges je...yg lain dah takleh masuk...

Hopefully...berat dapat turun lagi...raya nanti nak balik tunjuk body baru kat org kg..
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment