Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, August 29, 2010

TESTI FIGURE UP LAGI

Old 27th August 2010, 02:24 PM #122
Ahli Baru

saliesa's Avatar

Join Date: 09 May 2010
Posts: 172
Default Re: /\/\/\/\PROMO FIGURE UP~JOM LANGSING DI HARI RAYA~ STAY FIT~BANTU KURUS, MONTOT,TEGANG PD, KETAT 'TUT', KULIT CANTIK & CE

salam kak nor, saya baru abis sekotak fu, kesan dia lebih cepat berbanding sp. kenapalah saya tak jumpa fu ni dari dulu kan? baju raya untuk thn ni terpaksa dikecikkan..., kalau x memang besar giler... baju2 kurung yg pakai g keje pun dah makin longgar, tambahan lagi bulan poser kot. satu lagi kan kak, nak bukak poser skrang ni rasenye tengok nasi pun dah jemu, makan la jugak takut lapar esoknye, tu pun mmg tak habih. sahur saya minum air kosong bebanyak...memang best la fu ni. kg tak timbang lagi...., biar abih dulu stok fu yg beli ngan akan tuh ! nanti bila berat dah sampai target baru consume sf yer kak ?
saliesa is offline Reply With Quote
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment