Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Tuesday, September 28, 2010

TESTIMONI AIMEY VIRGIN GEL

Testimoni Terkini!

"Saya amat berpuas hati dengan product ini dan suami juga berpendapat sama walaupun ia masih “SECRET” dimana suami tidak mengetahui saya memakai product ini. Alhamdulillah keintiman kami bertambah mesra and open minded. Sekarang saya tidak sabar menanti malam menjelma. Malam tadi, suami menempah candle light dinner at Royal Bintang Hotel, Seremban untuk meraikan our 10th year wedding anniversary pada 2July. Sebagai isteri, apa lagi yang yang saya harapkan, itu sudah cukup membuatkan saya gembira, rase disayangi dan dihargai. Walaupun sudah 10tahun berkahwin dan mempunyai 3 org anak, kami masih macam pasangan yang baru berumahtangga, walaupun baru mengunakan product ini selama 2minggu. Thanks to AimeySecret. !!"
Ibu Maina - Selangor


"Komen saya tentang aimey virgin gel, biarlah rahsia..saya beri 5 bintang untuk produk ni."
Kak anne - selangor


"Thanks a lot coz buat gel ni..mmg superb..dulu nafsu I low, skrg ni mau tau la…keputihan pun dah hilang! Yang penting suami pun semakin sayang. tahniah pd aimey women secret berjaya buat gel ajaib ni.. pahala besar ni coz telah mengharmonikan ikatan suami isteri..."
Kak Az - Penang


"Saya berbadan gempal dan mengalami masalah celah peha melecet dan hitam di sekitar alat sulit dan celah peha, selain itu, saya juga mengalami masalah alat sulit berbau. Alhamdulillah, setelah menggunakan Aimey Virgin Gel, bau sudah tiada, parut hitam juga pudar."
Syarifah - sungai petani


"Saya mengalami masalah keputihan yang serius. Sehari terpaksa ganti seluar dalam dengan kerap sebab bau dan lendiran yang melekat dan basah. Setelah menggunakan aimey virgin gel selama dua minggu, keputihan yang saya alami semakin berkurangan, bau yang kurang menyenangkan juga hilang pada sapuan pertama. Terima kasih aimey virgin gel."
Pn. Noor - Kulim.


"Seperti tidak percaya, hasilnya amat menakjubkan. Sangat ‘grip’ dan mantap. Tidak sia-sia saya beli untuk isteri saya."
En. Fuad - permatang pauh


"Suami saya beristeri dua, saya merupakan isteri pertama dan mempunyai 3org anak, untuk menambat hati suami, saya mencuba gel ini, ternyata usaha saya tidak sia-sia. Suami asyik memuji saya dan saya rasakan seperti mengecapi keindahan malam pertama."
Pn. Fida - sungai petani


"Rugi kalau tak beli! Saya takmahu komen banyak, try sendiri, feel sendiri, pasti puas hati"
En. Wan -bachok


"Sireh dan manjakani orang tua-tua kata teman baik orang perempuan, bagus untuk sistem peranakan dan elok untuk ibu lepas bersalin, pueraria tu ja saya tak pernah dengar, saya ada search kat internet, rupanya banyak khasiat nya. Saya tidak ragu-ragu untuk mencuba. Alhamdulillah hasilnya sangat ketara, semakin ketat dan mantap. Terima kasih Aimey Virgin Gel."
Pn. Fazilah -segambut


"Saya ada masalah alat sulit berbau dan kegatalan, puas saya mencuba beberapa produk tapi tidak memberi hasil yang saya inginkan. Sehingga saya mencuba aimey virgin gel selama seminggu, bau busuk sudah tiada, kegatalan juga hilang."
Ani -Batu Buruk


Kepada pelanggan yang telah mencuba Aimey Virgin Gel, dan belum memberikan testimoni, di harap sudi luangkan masa anda untuk berikan komen anda...


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment