Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Friday, October 1, 2010

PAKEJ 'DUAL' PENYAYANG



Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina  yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat?, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Jawapannya ialah dengan menggunakan Aimey Virgin Gel, InsyaAllah..."
Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara
ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya..

Anda tidak perlu berbelanja besar, tidak perlu melakukan pembedahan yang menyakitkan juga tidak perlu menggunakan ubatan yang mengandungi dadah... semuanya adalah semulajadi, Aimey Virgin Gel satu-satunya produk yang menjamin memberi kepuasan maksima, menekankan aspek HALAL, suci dan murni serta tiada kesan sampingan.

Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita. Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.

MESTI BELI!!
Harga Runcit: RM32.90 
SM: RM38.00, SS: RM40.00 (termasuk kos pos laju ):


Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel ?? Kebanyakan produk kini mengandungi bahan-bahan kimia yang tinggi, memudaratkan, berbahaya dan juga berisiko besar menyumbang pelbagai masalah serta kesan sampingan tanpa kita ketahui. Walaupun produk tersebut dikatakan berkesan , tapi dalam masa yang sama juga meninggalkan kesan sampingan pada pengguna.

Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.

Olahan lengkap Aimey Virgin Gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin Gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu... Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.

Anda wanita yang bermasalah…

 faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)
 keputihan
 kurang cengkaman semasa hubungan seksual
 kurang keinginan seksual
 kering dan perit semasa hubungan seksual
 kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan
 kegatalan di kawasan sulit
 faraj kendur, berkedut dan gelap


Sekiranya anda mengalami salah satu atau lebih masalah seperti diatas, usah gusar dan usah tunggu lama, gunakan Aimey Virgin Gel untuk menjadikan impian mengembalikan kenangan malam pertama anda tercapai...

Kelebihan Aimey Virgin Gel...

 diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh
 merapatkan otot serta menyempitkan faraj
 mengatasi masalah keputihan
 mengurangkan lendir berlebihan
 manghilangkan bau yang kurang menyenangkan
 membunuh kuman punca kegatalan dan bau
 mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit
 menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit
 memelihara keseimbangan pH vagina
 meransang hormon seks
 meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman
 menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual
 sebagai astringen dan anti oksida
 membaiki tisu kendur dan kusam
 membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan


TATACARA PENGGUNAAN:- Bersih dan keringkan kawasan alat sulit, picit sebanyak 1 cm gel ini ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina (lebih kurang 3 cm jari memasuki laluan  vagina), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di sekitar alat sulit dan juga klitoris.

Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan, untuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur walaupun tidak melakukan hubungan untuk mendapatkan hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas. Tidak sesuai kepada ibu mengandung dan wanita datang bulan.


Soalan Lazim

Soalan: gel ni utk org pompuan ja kn?
Jawapan: Ya. Untuk penjagaan intim wanita.

Soalan: produk ni boleh diguna oleh anak dara?
Jawapan: Boleh tapi hanya untuk yang mengalami masalah keputihan yang serius sahaja dan hentikan penggunaan apabila masalah selesai. Juga boleh digunakan untuk yang mengalami masalah ruam, gatal dan hitam di kawasan celah peha, untuk kes ini sapu di kawasan luaran yang bermasalah sahaja.

Soalan: Brapa lama boleh hilang?
Jawapan: Bergantung kepada keseriusan masalah yang dihadapi, mungkin seminggu atau lebih.

Soalan: ada kesan sampingan tak ?
Jawapan: Tidak ada kesan sampingan.

Soalan: memang betul-betul boleh ketat? Kalau termakan xpa ka?
Jawapan: Ya, ikut aturan penggunaan dengan betul. Jika termakan tidak memudaratkan tetapi perlu berkumur jika tertelan kerana walaupun diperbuat dari 100% ekstrak herba tetapi bukan ekstrak gred yang boleh dimakan.

Soalan: gel tu kena masuk dlm vagina ka?
Jawapan: Bergantung kepada untuk tujuan apa, jika untuk mengetatkan dan juga keputihan, picit gel di hujung jari dan masukkan lebih kurang 3cm ke dalam vagina perlahan-lahan untuk hasil yang lebih optimum.

Soalan: gel ni boleh sapu x kat celah kangkang kalo hitam?
Jawapan: Ya. Boleh kerana salah satu fungsi gel ini adalah mencerahkan kawasan yang gelap dan kusam.

Soalan: lepas sapu terus basuh?
Jawapan: Jangan..ditegah sama sekali, pakai dan jangan dibilas untuk hasil yang berkesan.

Soalan: kalau time period boleh pakai ka?
Jawapan: Tidak digalakkan kerana tidak selesa dan sedikit melekit.

Soalan: saya sedang hamil 6 bulan, boleh ke sya guna gel ni?
Jawapan: Tidak boleh, wanita hamil tidak disarankan menggunakan gel ini.


Testimoni


Testimoni dari customer akak yg dah beli 1 tube & sekarang come back for 2nd tube!!! Bravo!!!

Salam Kak Nor, saya puas hati dgn aimey gel ni...suami xtahu pun yg saya guna product ni..biarlah jadi rahsia saya. Tapi katanya ketat and lain than before..ia menambahkan lagi hubungan mesra kami. Keputihan pun dah kurang...thanks to Aimey Gel...saya akan terus mengunakan Aimey Gel.


"Saya amat berpuas hati dengan product ini dan suami juga berpendapat sama walaupun ia masih “SECRET” dimana suami tidak mengetahui saya memakai product ini. Alhamdulillah keintiman kami bertambah mesra and open minded. Sekarang saya tidak sabar menanti malam menjelma. Malam tadi, suami menempah candle light dinner at Royal Bintang Hotel, Seremban untuk meraikan our 10th year wedding anniversary pada 2July. Sebagai isteri, apa lagi yang yang saya harapkan, itu sudah cukup membuatkan saya gembira, rase disayangi dan dihargai. Walaupun sudah 10tahun berkahwin dan mempunyai 3 org anak, kami masih macam pasangan yang baru berumahtangga, walaupun baru mengunakan product ini selama 2minggu. Thanks to AimeySecret. !!"
Ibu Maina - Selangor

_________________________________________________________________________________
"Komen saya tentang aimey virgin gel, biarlah rahsia..saya beri 5 bintang untuk produk ni."
Kak anne - selangor

_________________________________________________________________________________
"Thanks a lot coz buat gel ni..mmg superb..dulu nafsu I low, skrg ni mau tau la…keputihan pun dah hilang! Yang penting suami pun semakin sayang. tahniah pd aimey women secret berjaya buat gel ajaib ni.. pahala besar ni coz telah mengharmonikan ikatan suami isteri..."
Kak Az - Penang

_______________________________________________________________________________
"Saya berbadan gempal dan mengalami masalah celah peha melecet dan hitam di sekitar alat sulit dan celah peha, selain itu, saya juga mengalami masalah alat sulit berbau. Alhamdulillah, setelah menggunakan Aimey Virgin Gel, bau sudah tiada, parut hitam juga pudar."
Syarifah - sungai petani

_________________________________________________________________________________
"Saya mengalami masalah keputihan yang serius. Sehari terpaksa ganti seluar dalam dengan kerap sebab bau dan lendiran yang melekat dan basah. Setelah menggunakan aimey virgin gel selama dua minggu, keputihan yang saya alami semakin berkurangan, bau yang kurang menyenangkan juga hilang pada sapuan pertama. Terima kasih aimey virgin gel."
Pn. Noor - Kulim.

________________________________________________________________________________
"Seperti tidak percaya, hasilnya amat menakjubkan. Sangat ‘grip’ dan mantap. Tidak sia-sia saya beli untuk isteri saya."
En. Fuad - permatang pauh

________________________________________________________________________________
"Suami saya beristeri dua, saya merupakan isteri pertama dan mempunyai 3org anak, untuk menambat hati suami, saya mencuba gel ini, ternyata usaha saya tidak sia-sia. Suami asyik memuji saya dan saya rasakan seperti mengecapi keindahan malam pertama."
Pn. Fida - sungai petani

________________________________________________________________________________
"Rugi kalau tak beli! Saya takmahu komen banyak, try sendiri, feel sendiri, pasti puas hati"
En. Wan -bachok

________________________________________________________________________________
"Sireh dan manjakani orang tua-tua kata teman baik orang perempuan, bagus untuk sistem peranakan dan elok untuk ibu lepas bersalin, pueraria tu ja saya tak pernah dengar, saya ada search kat internet, rupanya banyak khasiat nya. Saya tidak ragu-ragu untuk mencuba. Alhamdulillah hasilnya sangat ketara, semakin ketat dan mantap. Terima kasih Aimey Virgin Gel."
Pn. Fazilah -segambut

________________________________________________________________________________
"Saya ada masalah alat sulit berbau dan kegatalan, puas saya mencuba beberapa produk tapi tidak memberi hasil yang saya inginkan. Sehingga saya mencuba aimey virgin gel selama seminggu, bau busuk sudah tiada, kegatalan juga hilang."
Ani -Batu Buruk





Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment