Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, October 10, 2010

Testimoni FU/SF terkini

TESTIMONIES FU/SF TERKINI DARI CUSTOMER
e-berrypretty.blogspot.com...melalui sms


W’aslm k.nor, so far memang ada penurunan, tp dl 1-2 kgsbb mkn aje..almaklum jamuan raya & open hse sana sini. Tp at least x naik, walau makan banyak…
_____________________________________________________

Salam, memang ada penuruan dr 73 kg ke 68 kg. mula 2 minggu sblm puasa, diet sendiri. Dlm bulan puasa, ambil Fu seminggu..itu pun 1 ktk shj..& x setiap hari.makan memang sikit. Alahan x de, dah biasa ambil produk diet.kebetulan 2nd raya tu period, stop jap..lps tuu bedal makan..la ni berat naik balik..nk mula semula sbb ada 2 ktk lagi..harap2 dpt turun berat . kena control makan nasi, sbb x senaman..kalau mula je mkn nasi, berat mesti naik! Fu rasanya ok lah tu..sbb x mahal! …Aida

_____________________________________________________
Salam..puas hati sgt..kotak 1st..turun 2 kg..sikit je tp inci turun banyak kot sbb baju yg ada cutting pakai L, tp raya dah bole pakai M..Cuma awal2 mcm mengantuk shj..skrg ambil SF..so far ok…nak ambil FU lg tp ujung bln ni.sbb gaji baru ni lari budget tp memang ok sgt la produk ni…lupa nk bagi tahu berat sblm 60 kg..skrg dah 54 kg..tu pun mkn x control… Nurul

_____________________________________________________
Salam akak nk lagi 3 ktk
FU..tlng htnr ke butik ye. sy suka minum ni sbb turun banyak kilo..sblm ni dah mcm2, sy minum tp x berhasil jgk , tq banyak2..insyaallah kalau bole turun lagi sy nak jadi dealer

_____________________________________________________
dah try FU 17 paket, turun 2.5 kg..tang flushing memang best..walau x turun banyak, inci still kurang..heheh..kalau bole nk dpt berat underweight…. Chameen

____________________________________________________
Alhamdullilah..dah kembali size last year….. Rosma..

____________________________________________________
Salam kak. Memang syok..konpem memang loss weigh tp tu arr asyik on off..peket ke 6 turun 1,6 kg
x caya hepi sgt

____________________________________________________
Wslam kak, fu sgt ok..sy dah kurang 3 kg setakat ni….. Sukriah

____________________________________________________
wslm..sy x timbang tp alhamudlilah, baju & seluar dah longgar..insya Allah nk beli lagi pas gaji…. Roslin

____________________________________________________
Alhamdullialh last week timbang turun 1 kg..progress slow , banyak makan total turun 4 kg masuk ktk ke 3…. rose

____________________________________________________
Mcm tahu2 je sha nk bagi testi..bnyk turun kak, 2.5 kg dgn 7 scht hepi sgt, target lagi 3 kg nk buang..insyaAllah cukup baget nk order lagi…. Hasha
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment