Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Saturday, October 16, 2010

Testimoni FU/SF terkini

15-10-2010 13:50
Salam Kak...

Apa khabar? Lina dah consume 5 hari utk FU + 2 SF( 2mlm)..
Harini stop pengambilan kedua-duanya...kerana period..
Alhamdulillah...lina ada rasa perubahan skit..sejak makan hari pertama...

Disini lina tulis catatan lina utk rujukan akak..maaf kalau ada tulisan yg agak keterlaluan atau sensitif..heehhe...

Buat masa ni lina rasa perubahan dari segi lengan, peha, perut, punggung ..mungkin kurang inchi kot...lina tak ukur..tapi boleh rasa perbezaannya..bila pakai baju dan berada dlm situasi tertentu..badan pun rasa lebih ringan..dan najis lina takde lagi warna hitam/coklat...lama tak nampak najis warna kuning ni..huhu..sekarang consume..najis dah tuka warna...kuning + perang ..mcm najis baby plak rasa..

Ok, disini lina kongsi perubahan yang lina catat selama 5 hari lina consume 2 barangan ni...5 FU + 2 SF..selama 5 hari

Catatan Penggunaan FU + SF

Hari 1 (FU) - 2-3 jam - sendawa dan kerap buang air kecil
Malam - rasa mengantuk(tido awal) dan badan rasa hangat waktu malam..
Selera makan byk...

hari 2 ( FU+SF) - Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu malam.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning..tiada lagi warna hitam / coklat..
Timbang berat : 63.7 ( rasa kurang 700-1kg sebab dulu timbang 64.7kg lebih kurang )
Selera Makan byk juga..

Hari ke 3 ( FU )
Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu mlm.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning+ coklat ( berlendir )
Selera Makan mulai kurang..dan kurang rasa lapar

Hari ke 4 ( FU )
Kerap buang air kecil, badan rasa hangat waktu mlm.
Malam - mengantuk..
Buang air besar lawas - najis warna kuning+ coklat dan berlendir.
Kurang rasa lapar

Hari ke 5 ( FU + SF)
Kurang rasa lapar..
kekerapan buang air ( tiap kali lps minum, dlm 30 min mesti buang air kecil..)
Malam - kurang mengantuk..
Buang air besar lawas - najis kuning + coklat dan berlendir..
Kurang rasa lapar..

Hari ke 6
Stop - Period...

Sekian saja laporan hari ini....nanti lina sambung consume..lina bagi laporan terkini yer

Terima Kasih...

psst...terkejut tau warna period merah menyala..bau pun takde sgt..dan takde ketul2 lagi buat masa ni...harini baru first day..


______________________________________________________

salam sis .smlm x sempat nk borak pnjg..letih semacam tido awal..eehhe

akak nk jelas sikit apa yg lina lalui:

1. sebab najis kuning - itu menunjukkan najis baru. najis yang hitam tak bagus kerna itu menunjukkan pembuangan selama ini tak sempurna. Najis akan keluar lendir sekali kotoran serperti minyak dan toksin masih tak clear. Insyaallah itu adalah petanda yang bagus. Lina akan rasa penurunan berat badan dan akan langsing kalau diteruskan.

2. masalah haid adalah kerana mirifica. Ianya bentuk herba yang bertindak menstabilkan hormon. jangan risau kerna darah sebelum ini hitam dan sekarang merah. Hormon dah mula stabil dan kesan yang akan di rasa nanti pada payudara, kulit, jerawat mula hilang.

teruskan ber Fu/ SF ....nanti update lagi ye!!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment