Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, October 17, 2010

TESTIMONIES SLIMMING/FIRMING SOAP & BREAST SOAP

Kongsi testimoni utk sabun gold dan sabun ijo...

Akak punya kesan2 rekahan lepas bersalin semakin

menghilang....Encik Suami pun dah puji...

__________________________________________

aku dh pakai seminggu mcm ada rasa perubahannya tp

takut perasaan aku jer hehehe... xper kene tunggu 1 bulan dl.

br leh tau terbukti ker idak sabun ni..

________________________________________

jarang leh bersabun lelama..
mandi pun ala kadar sbb nak lama2 dlm bilik air anak dah melalak
tp so far bekas2 selulit peknen kat perut dah pudar..
lemak2 lom nmpk kesan..
dh berminggu,seketul pun lom abis

________________________________________

baru guna dlm 2 minggu..ikut cara2 yg di suruh..

perubahan ketara rasanya kulit makin mulus gitu..cerah..

garis selulit pun makin pudar..

.tang kurus tu baru ada sket terasa kt pinggang bila pakai sluar

________________________________________

aku nak kasik testi aku gak..
dah guna hampir sebulan..dah nak abis seketul
aku kerat2 sabun tu
cara guna:
1 hari 2x sabun..sabun hotspot dan perap sekejap..

kesan seleps guna:
rasa sakit perut dan memerut..
klu sabun pagi..dlm pkl 11 aku membuang..sabun mlm..

pagi esok aku buang..
kiranya 1 hari 2x aku buang..

kesan pada hotspot:
yg ketara tang perut..
tp perut aku tak buncit sgt..klu dlm kedudukan menegak

tak nampak buncit lgsg..hehehe
tp terasa la makin lepernya..efek ni leh rasa masa duduk la..

ketebalan lapik perut menipis..
peha agak firm la..
lengan lom lagi..

_________________________________________

almost 1 week pakai strechmark makin pudar...suka sgt

____________________________________

ok, stretchmarks dekat perut sudah memudar, tapi masih lagi

dalam construction dapi stretchmark kat betis udah sangat pudar
yahuuuuu!!!!

dengan diet sihat and exercise dan jugak menyabun

(sebab mengurut secara tak langsung adalah bagus khennn??),

semalam ahkak sudah menyarung satu jeans ni kan,

dah lama tak pakai - dengan begitu mudah sekali
whooot whooottt!!! best gilers!

_________________________________________

NANTILAH STILL ADA STOCK LG...RAMAI KWN2 SY PUN PUAS

HATI DGN SABUN HIJO..BREAST NAMPAK MCM PENUH N BERISI


________________________________________

salam...nak tanya, sabun ni bole cerahkan celah2 bedah tu x?

salam...ni nak jawab....memang berkesan dan boleh....

________________________________________

Last2 tgoda gak ngn sabun neh n baru seminggu pakai..

aku punyer effect lak asik la kencing...byk lak skali kuar tuh

...penat cangkung..dpt rasa pinggang dh mcm x berbonggol

lagik..suker2!(aku preggy br 4 mgu tp xsapu perut la..just

pinggang ke bawah n lengan jek

________________________________________

rasanya dr segi timbangan tu lambat sikit nak tgk result dia...

tapi kalu loose inch tu confirm leh rasa... sy dah pakai 3 minggu...

sabon dah habis 2 ketul... plg suka lemak kat bra line tu dah

kurang... perut pung terkurang gendut dah

________________________________________


[credits from the forum next door]

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment