Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, November 28, 2010

NEW DECEMBER PACKAGES - BOLEH JIMAT RM5-RM10

ORIGINAL JUNG GONG BRAND DETOX /SLIM PATCH













* 10 pcs= 8 gold + 2 white

PACKAGE E: 3 KTK FU + 10 PCS DETOX PATCH = RM155/rm160 SHJ!
[normal price- rm165...jimat rm10]

PACKAGE: F: 2 KTK FU + 1 KTK SF + 10 PCS DETOX PATCH
ATAU 2 KTK SF + 1 KTK FU + 10 PCS DETOX PATCH
HANYA = RM158 /rm163SHJ
[normal price- rm170...jimat rm12]

PACKAGE G: 3 KTK SF+ 10 PCS DETOX PATCH= RM160/rm165 SHJ
[normal price - rm175...jimat rm rm15]
_____________________________________________________

B'Pretty SLIM DETOX FOOT PATCH

2 IN 1-SLIM AND DETOX
-SESUAI UNTUK MEREKA YANG INGIN MENGURUSKAN BADAN DISAMPING ITU IA JUGA BERTINDAK SEBAGAI PEMBUANG TOXIN



B'Pretty Slim Detox Patch [special in house brand name]

packaging (dalam 1 paket ada 2 keping)
1 PACK = RM4.00 [NORMAL PRICE]
1 pack =rm3.50 [follower's price]
5 pack=rm17.00 /rm20.00 [excl postage]




Ini gmbr patch yang saya sendiri dah cuba, memang effektif, kat patch
warna kuning2 coklat berminyak, lemak yang terkumpul akan disedut keluar termasuklah toxin.Masa bangun tido kat patch tu rasa cam berminyak dan berair aje. Badan memang rasa ringan

Masa tu saya dapat patch nie 10 keping aje, sbg percubaan, jadinya pakai untuk 5 x aje, saya pakai selang sehari, dalam 5 x saya pakai nie, saya turun 0.8 kg aje, ok lah kan, lepas stok datang nie saya akan teruskan, sb bg saya ok lah pakai 5 x dah nampak perubahan gak, bagi mereka yang tak berapa suka nak makan2 ubat kurus nie, kalau tampal nie senang aje...masa period kalau x bole ambil fu/sf...tampal je detox patch ni sbg ganti...confirm puas hati!!!

PERHATIAN: Menggunakan patch ini akan membuatkan kita rasa lapar, ini adalah tindak balas biasa, kerana toksin dan lemak (minyak) dikeluarkan akan membuatkan kita berasa lapar kerana ia dalam process untuk meningkatkan metabolisma badan kita, yang penting banyakkkan minum air kosong

PERHATIAN
PATCH NIE BOLEH DIPAKAI SETIAP HARI KECUALI KEPADA INDIVIDU YANG MENGALAMI KEHILANGAN BERAT BADAN YANG CEPAT, CONTOHNYA 1 KG SEHARI, DINASIHAT MENGGUNAKAN NYA SELANG SEHARI
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment