Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, December 16, 2010

TESTIMONI AIMEY VIRGIN GEL

Testimoni Terkini!

" AVG ni mmg terbaikla, suami ayu happy sgt. Dah jadi rutin time bersama mesti letak AVG, tak bestla kalo tk letak. tqvm krn pkenalkan AVG ni kt pasaran. Tlg mbhgiakan lg pasangan suami isteri. Ayu dah ramai dah bagitau kawan2 pasal AVG ini, ada yang dah beli pun. Ayu promote sbb produk nie the best! Ayu juga nak kwn2 gembira krn dpt puaskan suami sdri…Ayu sgt sgt puas hati ngn produk ni, insya Allah akan jadi customer tetap. "
Ayu



_____________________________________________________ 
FAQ TENTANG AIMEY VIRGIN GEL



Soalan Lazim

Soalan: gel ni utk org pompuan ja kn?
Jawapan: Ya. Untuk penjagaan intim wanita.

Soalan: produk ni boleh diguna oleh anak dara?
Jawapan: Boleh tapi hanya untuk yang mengalami masalah keputihan yang serius sahaja dan hentikan penggunaan apabila masalah selesai. Juga boleh digunakan untuk yang mengalami masalah ruam, gatal dan hitam di kawasan celah peha, untuk kes ini sapu di kawasan luaran yang bermasalah sahaja.

Soalan: Brapa lama boleh hilang?
Jawapan: Bergantung kepada keseriusan masalah yang dihadapi, mungkin seminggu atau lebih.

Soalan: ada kesan sampingan tak ?
Jawapan: Tidak ada kesan sampingan.

Soalan: memang betul-betul boleh ketat? Kalau termakan xpa ka?
Jawapan: Ya, ikut aturan penggunaan dengan betul. Jika termakan tidak memudaratkan tetapi perlu berkumur jika tertelan kerana walaupun diperbuat dari 100% ekstrak herba tetapi bukan ekstrak gred yang boleh dimakan.

Soalan: gel tu kena masuk dlm vagina ka?
Jawapan: Bergantung kepada untuk tujuan apa, jika untuk mengetatkan dan juga keputihan, picit gel di hujung jari dan masukkan lebih kurang 3cm ke dalam vagina perlahan-lahan untuk hasil yang lebih optimum.

Soalan: gel ni boleh sapu x kat celah kangkang kalo hitam?
Jawapan: Ya. Boleh kerana salah satu fungsi gel ini adalah mencerahkan kawasan yang gelap dan kusam.

Soalan: lepas sapu terus basuh?
Jawapan: Jangan..ditegah sama sekali, pakai dan jangan dibilas untuk hasil yang berkesan.

Soalan: kalau time period boleh pakai ka?
Jawapan: Tidak digalakkan kerana tidak selesa dan sedikit melekit.

Soalan: saya sedang hamil 6 bulan, boleh ke sya guna gel ni?
Jawapan: Tidak boleh, wanita hamil tidak disarankan menggunakan gel ini.

Soalan: jual produk ni ja ka? Lain2 xda?
Jawapan: Setakat ini hanya Aimey Virgin Gel sahaja yang dikeluarkan pihak syarikat, tapi di masa akan datang, akan menyusul produk-produk penjagaan diri yang lain. InsyaAllah...




Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment