Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Tuesday, January 11, 2011

GLUTA PRIME- dengan kandungan gluta grade AAA






BRAND NEW!! Enhanced!!
Gluta White: TOP 3 AsianWhiteSkin Whitening Produk
Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA. Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.
GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.
L-Glutathione dengan Lipoic Alpha Acis & Vitamin @ (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.
GLUTA PRIME GSH berkesan sebagai;

-Agen pemutihan kulit
Gluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.

-Agen Anti-Penuaan
Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.

-Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan
Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.

KANDUNGAN GLUTA PRIME GSH (1000mg)
700mg L-glutathione, 150mg Alpha Lipoic Acid, 150mg Vitamin C (natrium ascorbate)



TESTIMONIES [credits to tasya]

pagi td before gi mandi subuh tu..mak tegur...dada, lengan dan kaki clebih cerah dari dia.. actually mak ni mmg putih dari i. sonok ler dgr... tapi bila tgk2 sendiri tak nampak cerah sgt pun...
tp bila pagi ni dtg ofis... kawanlak tegur. eh ari ni U pakai blusher lak...kenapa tiba2 nak melawa sgt ari ni..ada meeting kat luar ke ada dating..


2. oh yes, sis, i would like to testify that this gluta of urs really work...maybe tak putehkan me sampai jadi kapas...hehe, tapi at the bery least i can see some improvement of the complexion...lesser the mak nenek jerawats on the face, and the skin looks more refined, my complexion still has lots more to work on utk jadi flawless like urs. but i am getting good results memandangkan just telan about 12 caps.. tang whitening effect tu, as ai am born kelam, i think lama lagi kot nak nampak effect dia, but overall thumbs up to gluta.


3.
setuju bangat ngan baby....its work 4 me also.. .....nampak gak texture kulit makin licin...open pores pun kurang sgt..........baru makan 8 hari...2 biji satu hari....tentang puith tu kena sabar sbb me pung kelam gak..



Testi: best sgt, dah gune Gluta Prime n glowz star for
15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan
dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak
lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah
rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu.. now dlm proses
nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau
semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...
thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!

3 comments:

  1. rm155 incl pos laju ke sem...kalau nk, ada ready stok..thanks

    ReplyDelete