salam kak Nor,

Wana nak cerita sket progress wana FU & SF..Alhamdulillah progress nye sangatlah best...Dah seminggu lebey mkn badan rase lebey ringan..terutamanya tang perut n bawah lengan nie dah lembik...Perut pun rase tak buncit sgt..paling best time membuang tu mmg lawas..apa yang kita makan semua dibuang..tp x melaparkan perut..

Wana still mkn mcm biase tp time tghari tu mkn nasi sket jew..x rase lapo sgt..mkn cuma tuk alas perut jew... tp tekak je rase kering so mmg kena byk minum air laa... 2-3 hr lepas wana demam.... so, wana skip mkn 1 hr jer FU & SF nie...then esok mlmnyew wana minum stayFit jew..selera x der la katakn bile dmm nie..

Tp smlm (21/1/2011) wana dah start minum semula FU pagi & SF mlm sblm tido.. mmg dua² nie sgt serasi dengan wana... Tp brape penurunan wana x check la plak..tp husband la yg tegur bila hug (ooppss) rase slim sket dr sblm nie...hehhehe.. Ader jgk sorg mmber opis tegur nmpk slim... cam x caye jer..  Slalunye wana nie kalau timbang berat tak brape nmpk penurunannye.. mungkin penurunan wana nie lebey kepada inci kot...

Slalunye bila badan wana nie dah rase ringan ..wana ske cuba baju2 lama.. bila dah boleh sarung semula tu mmg suka sangat laa.. maknanya mmg dah kecik sket la pinggang, pinggul n ape2 yg kembang sblm nie..hehehehe...  Ader bbrape bj kurung wana sblm nie ketat di pakai dah longgar..so mmg wana kluarkan la dr box simpanan ..walaupun byk lagi baju2 cantik dlm box tu..InsyaAllah berkat berFU & berSF nie harap bleh pakai semua baju yg berbox² tu.. ngeh3 

Rase FU n SF nie pun sedap... Fu rase roselle mcm ribena.. n SF rase mcm stoberi.. mmg shedap sgt... Wana pernah cuba bbrape produk yg mmg mahal x perlu sebut la kot.. tp x bleh masuk la nk muntah jew.. produk minum jgk.. sampai wana buang 1 box sbb dah expired punye la payah nak habiskan..mmbazir jew rasenye beli mahal²...

 Wana ader bg kat kakak ipar n adik..diaorg pun ske.. sbb proses melawas tu.. hehe....

Permulaan amik FU nie, x perlu risau kalau kita kerap membuang... kalau kita rase nak mmbuang sehari sampai 2-3 kali tu.. biase la proses mendetox la tue kot.. lepas 3-4 hari... kekerapan mmbuang tu dah tak ada.. selera pun akan rase tersekat..kalau kita letak nasi 1 senduk contohnye.. tp wana boleh mkn separuh jew..sbb selera sampai situ jew.. mgkn setiap org berbeza tp itulah yg wana alami.. bila nasi x habis.. wana meratah lauk jew laa.. 

hurmm.. pjg yer wana  bercerita.. hihi.. sebab teruja sgt² dengan produk FU & SF nie.. kalau dah jumpe produk yg sesuai tu x perlu la kot nak tukau2... org slalu ckp kena la cuba 3 bln.. br tau hasilnya... Nanti wana updated lagi la ... Wana asyik tarik² n pegang perut nie sbb lemak dah tak tepu lagi.. Kalau dulu nak picit² perut nie pun payah... Maklum le perut buncit membulat jew.. Nanti nak beli krim sapu la bg Fit cepat sket.. Bagus jgk kan pakai produk utk dalaman n luaran... 

Sekian.. Kalau ader lagi progress lain² wana bgth K.. Nak masuk 2nd box dah nie..Tunggu hasilnya nanti yer..