Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS
VIRTHION TAB-100MG PURE L GLUTATHIONE IN EVERY TABLET,FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS. RECOMMENDED BY SKIN SPECIALISTS

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Wednesday, January 19, 2011

ORIGINAL NATURACTOR - MADE IN JAPAN

APA ITU NATURACTOR FOUNDATION?

Bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan. 

:::Dalam sekelip mata seperti artis ataupun model::::









KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION CREAM:

--- Anti kilauan / tidak berminyak.

--- 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam

--- Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya

--- Melindungi kulit dari sinar uv yang menyebabkan pigmentasi
 















INFO MENGENAI 100% JAPAN MEIKO NATURACTOR:

Naturactor merupakan keluaran Meiko, daripada Jepun yang 

merupakan bedak yang berasaskan tumbuhan organik.

 Ia mengandungi ekstrak bunga sakura. Orang Jepun selalu

 keringkan bunga sakura ni untuk diminum bersama teh. Selain itu,

 ia juga ada perlindungan dari UV. Ini sangat penting sebab matahari

 adalah punca penuaan kulit yang no.1.Bunga sakura merupakan

 bunga yang boleh memberi kebaikan kepada kulit kita.

 Antaranya adalah :

1. Membantu kulit menjadi lebih lembut

2. Membantu menghidratkan kulit
3. Mengurangkan masalah kulit ( Sesuai unttuk kulit berjerawat) 

KELEBIHAN NATURACTOR? 
- Anti kilauan/tidak berminyak -100% menutupi pegmentasi, 
parut, cela, jerawat & noda hitam 
- Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
- Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
- Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
- Tahan sehingga 12 jam
- Tidak menutup pori-pori
- Digunakan oleh makeup artis professional & mak anda
-Kulit terasa ringan, tidak melekit & kelihatan gebu,
confirm cantik macam artis you :))
-Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,
photoshoot dan lain-lain.Hasil solekan akan nampak 
flawless dan natural.



MACAMANE NK TAU ANTARA YG JEPUN@CHINA,ANDA BLH BUAT PERBANDINGAN:






WARNA UTK NATURACTOR JEPUN:130: KULIT PUTIH
140: KULIT CERAH + KUNING LANGSAT
141: NATURAL BEIGE (MALAY & CHINESE)
151: KULIT SEDERHANA/SAWO MATANG (MALAY)
171: CONCEALER+ BASE



























































BELI NATURACTOR FOUNDATION RM65  
NATURACTOR LOOSE POWDER RM75 
  
DENGAN HANYA RM 130 SAHAJA ...
FREE POS LAJU KE SEM..


Memang diakui harga original Meiko naturactor Jepun ni mahal 
sedikit dari Meiko Naturactor dari China kerana ianya adalah 100%
 original dari Japan dan supplier saya dr Singapura dan anda tak
 perlu risau untuk menyapunya pada muka anda kerana untuk 
pengetahuan anda,kebanyakan penjual naturactor di Malaysia dan 
Indonesia banyak menjual naturactor dari China.Cuma Singapura 
sahaja menjual yg original dari Jepun kerana undang-undang negaranya 
yg mmg ketat dan hanya barang-barang yg asli sahaja yg boleh 
memasuki negara tersebut.Sebelum ini,saya ada juga mendengar 
berita mengenai kilang Meiko terdapat di China tp maaf saya xdpt 
nk mengesahkan akan kebenaran cerita ini.Namun yg pasti produk 
yg saya jual adalah Meiko Naturactor dr Jepun.Kita sebagai pengguna
 kena pandai memilih produk yg asli kerana membeli produk tiruan
 akan memberi kesan jangka panjang bukan sahaja kpd kulit kita 
tetapi kesihatan kita.

PEMILIHAN KOD YANG SESUAI UNTUK KULIT ANDA

130: KULIT PUTIH- contohnya macam Juliana Evans atau Sofea Jane.
30:untuk naturactor loose powder 

140: KULIT CERAH KUNING LANGSAT-contohnya macam Siti Nurhaliza
 dan Nasha Aziz.Oh ya Hana Tajima pon boleh guna kaler ni.
40: untuk naturactor loose powder 

141: NATURAL BEIGE (MALAY & CHIN
ESE)-contohnya macam Camelia 
dan Scha Al-Yahya,kalau nak nampak cerah sket pon boleh pakai colour ni.
41: untuk naturactor loose powder 

151: KULIT SEDERHANA/SAWO MATANG (MALAY)-contohnya macam
 Maya Karin dan Fasha Sandha.

51: untuk naturactor loose powder
171: CONCEALER+ BASE-untuk cover jerawat atau dark circle bwh mata 


2 comments:

  1. thanks akak saya dah guna naturactor beli dari akAK..BEST GILER...

    ReplyDelete