Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Friday, March 4, 2011

Petua yg melibatkan cik manjakani


Amalan meminum bancuhan satu sudu kecil Serbuk Manjakani  Plus dengan madu juga dapat membantu untuk awet muda, perapat dan juga rawatan payudara. Sangat sesuai untuk mereka yang baru bersalin. Untuk kecutkan rahim, merawat luka-luka dalam.

Untuk yang belom kawen tu, boleh juga kalau nak gunakan manjakani ni. Cuma kalau yang da kawen tu 3 kali seminggu tapi utk yang belum tu mungkin sekali seminggu, sekali 2 minggu. Selebihnya guna sebagai mask dan pencuci. Sebab apa tau. Manjakani ni juga boleh merawat senggugut.

Kalau yang lepas makan tu rasa macam pening-pening kepala sikit kan. Mungkin anda tak biasa makan-makan jamu ni. Anda boleh lah berenti amalan meminum bancuhan manjakani ni. Instead of minum @ makan, boleh guna untuk luaran macam yang kat bawah ni haaa

Awet Muda / kulit berjerawat 

Bancuh satu sudu teh Serbuk Manjakani Plus dgn air. Sapukan ke muka. Biarkan kering. Pakai macam bedak sejuk. Basuh sambil scrub kan sikit muka. Boleh juga memudarkan parut-parut jerawat, badan,ketiak dan celah kelangkang. Untuk menghilangkan daki-daki dan kesan-kesan gelap. Untuk jerawat serius, amalkan selama seminggu. Insyallah. Customer banyak bagi feedback yang bagus tentang manjakani untuk jerawat


Untuk kulit berjeragat

Bancuh satu sudu teh Serbuk Manjakani Plus dengan parutan timun. Masukkan sedikit air. Sapukan ke muka dan biarkan kering. Basuh sambil scrubkan sikit muka.



Untuk kulit sensitif

Bancuhkan satu sudu teh Serbuk Manjakani  Plus dengan parutan tomato. Sedikit air. Sapukan ke muka dan biarkan kering. Basuh sambil scrubkan muka tu sikit.



Untuk bayi demam

Bancuhkan satu sudu teh Serbuk Manjakani Plus dengan air mandian bayi. Mandikan bayi dengan air tersebut. Basahkan sekali kepala bayi. Bilas.


Untuk merawat luka

Bancuh Serbuk Manjakani Plus dengan air. Sapukan pada luka. Biarkan kering. Cuci perlaha-lahan sehingga bersih. Amalkan sehingga sembuh.

Untuk perapat (UNTUK YANG DA KAWEN JE TAU)

1. Bancuhkan satu sudu kecil Serbuk Manjakani  Plus dengan sedikit air. Gentelkan agar menjadi bulat kecil. Masukkan ke dalam saluran faraj. Bahan ini akan keluar dengan sendiri ketika membuang air. Jika hendak bersama suami pada malamnya, buatlah pada siang hari.

2. Bancuhkan satu sudu kecil Serbuk Manjakani Plus  dengan sedikit air. Sapukan di pintu faraj.

Untuk Pencuci

Bancuhkan satu sudu kecil Serbuk Manjakani  Plus dengan segayung air. Kacau hingga sebati dan gunakan sebagai pencuci.

Untuk rawatan mulut

Bancuhkan satu sudu kecil Serbuk Manjakani  Plus  dengan sedikit air. Kumur. Tapi kita mana tahan tahap kepahitan manjakani ni kan. Saya suggest minum je terus. Campur dengan madu. Selain dapat khasiat manjakani, dapat juga khasiat madu. Menambahkan tenaga!

UNTUK KHASIAT LAIN MANJAKANI SILA KLIK DI SINI  

CRDEIT TO MANJAKANI MEKAH
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment