Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS
VIRTHION TAB-100MG PURE L GLUTATHIONE IN EVERY TABLET,FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS. RECOMMENDED BY SKIN SPECIALISTS

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, March 27, 2011

TATHION TAB - L GLUTATHIONE--- THE BEST - SELLING TAB IN TOWN!!






KEBAIKAN TATHION TAB KEPADA KULIT DAN BADAN:
Menjadikan warna kulit lebih sekata (seawal 2 minggu)
Mengecilkan pori-pori kulit menjadikan kulit lebih cerah dan halus
Mengecutkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan mencegah daripada jerawat
Bahagian badan yang gelap seperti bibir, ketiak dan lipatan lain akan menjadi cerah kerana pigmen gelap dalam badan telah berkurang
Tanda-tanda penuaan pada kulit akan berkurang
Memudarkan stretchmark
Mengurangkan keguguran rambut
Mengeluarkan toksin dari badan akibat merokok atau pencemaran alam sekitar

Jika menghidap Diabetes, Tathion baik untuk kesihatan kerana ia dapat mengawal kandungan gula dalam badan 

Bagi lelaki, akan menyuburkan sperma serta bagi wanita akan menyuburkan rahim

Menyihatkan hati kerana toksin dikeluarkan dari badan


DOS yang disyorkan adalah 2biji 1 hari. Untuk kesan yg cepat ,anda boleh makan 4biji 1 hari 



Bungkusan asal Tathion adalah 500 biji. Tapi kami telah membotolkan semula dalam jumlah 30/60 biji.

TRUE FACT ABOUT GLUTATHIONE...


- Vitamin E has 3 extra electrons to share

- Vitamin C has 5 extra electrons to share

- OPCs have...250 extra electrons to share

- Glutathione has...1 million extra electrons to share

Glutathione is the KING of ALL antioxidants 

COMPOSITION

Each tablet contains

Glutathione, reduced ……………………50mg

Molecular formula: C10H17N2O6S

Molecular weight: 307.33

Non-proprietary name: L-Glutathione, reduced

Chemical Terms: γ-L-glutamyl-L-cysteinyl-glycine

DESCRIPTION

White-sugar coating tablet containing Glutathione, reduced. Dissolves well in water, forming white or light gray of crystal powder and has an acid taste.

Tathion Tab. consists of active tathion (glutathione) made in South Korea which is the pharmaceutical grade of active L-tathion. This substance is not the same as the supplement grade of tathion which is of inferior quality.

The use of high grade tathion is associated with many positive effects on the bodily systems. The most obvious is the effect on the skin of individuals. Others include the reduction in cancer, heart disease, increased fertility and allows you to live longer.

Tathion will make the skin fairer, smooth and radiant. The skin whitening effects is usually accomplished within roughly 3 weeks of continuous and correct usage. Excessive pigmentation such as dark spots and melasma can also be dramatically reduced. It also slows down the skin ageing and thus your skin will look younger and more radiant. 

Tathion whitens the skin by reducing the formation of melanin on the skin surface. It is non-bleaching and non-peeling. It evens out skin tone by slowly lightening the skin and reduces excess pigmentation such as scar marks, freckles and others. It also makes the skin smooth and healthy because of its antioxidant effects as well as rid of pimples and acne. Apart from the effects of skin lightening, tathion also brings health benefits because of its effects on other organs in the body.

Skin Effects

■ softens and supples up the skin

■ whitening (whole body)

■ rids of & lighten scars

■ smoothens the skin

■ reduces melasma

■ reduces pimples & acne

■ increases skin elasticity

■ reduces pores on the face 

■ makes the skin more radiant

Tathion is the body’s superior antioxidant and among the most important healing agents. Tathion also reactivates vitamin C and E after their oxidation and thus plans an important role in the activation of vitamin C and E.

"Tathion is a compound, the level in which it is present in the cells of the body determines how long a person may live." Earl Mindell, R.Ph.,Ph.D, “What You Should Know about the Super Antioxidant Miracle”

"Without tathion, other antioxidants such as vitamin C and E will not be able to do their jobs to protect the body against diseases." Allan Somersall, Ph.D.,M.D., dan Gustavo Bounous, M.D. FRCS (C) “Breakthrough in Cell Defense”


NEW TESTIMONI-- TATHION TAB- thanks Nana!!

Hi Kak Nor,


Nk intro skit.. sy bru je masuk 25 years old last 12th of May..

pnggil nana je..



amek Tathione Tab ni for almost 4 weeks. sy notice kulit memang sekata. lembab je rs kulit kt muka, kt badan.. strechmarks makin pudar. sy dah ada 2 daughters :).

kulit sebelum ni xde masalah.. tp now getting a lots better :)



sy notice jugak bab lawas tu.. memang betui lawas. dulu sebelum ni nk kuaq pakai fondation sbb nk bg nampak kulit flawless tp now.. just pakai bedak je.. xyah fondation based pun dha rs marvelous :))))



sy amek 4tabs daily on the first 2 weeks now continue ng 2 tabs daily je 



                                                                                   






Apakah Fungsi Tathion Tab untuk kulit & kecantikan ?
Faedah Tathion Tab untuk kulit:
** Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
** Mencerahkan & mengurangkan parut
** Mengurangkan & menghalang jeragat
** Menghilangkan & membasmi jerawat degil
** Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
** Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
** Mengecilkan pori pori kulit
** Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
** Melembabkan & menghaluskan kulit
** Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
** Menghalang pembentukan toksin dalam badan dan organ
** Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
** Melindungi kulit dari UVA & UVB
** Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
** Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
** Anti Stress dan Anti Depression
** Jika menghidap Diabetes Tathion Tab baik untuk kesihatan kerana ia dapat mengawal kandungan gula dalam badan
** Bagi kaum lelaki ia akan menyuburkan sperma serta bagi kaum wanita pula ia akan menyuburkan rahim

Selamat & HALAL
** Tathion Tab diluluskan Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA) USA
** HALAL kerana Tathion Tab Korea Whitening Tablet adalah makanan tambahan dari sumber-sumber yg HALAL & 
 MURNI

48 comments:

  1. salam..

    yg akak jual ni 500 tabs..dapat dr supplier yg jual utk doktors & beauticians...kalau nk beli 500 tabs pun bole...tp yg x mampu, beli yg loose pack...

    INSYALLAH TATHION TAB TU ADALAH TULEN & ORIGINAL!!!

    ReplyDelete
  2. saya nak pastikan, adakah produk ini halal? Bolehkah dimakan oleh pesakit gastrik tahap 2?
    Berapakah harga untuk yang full pack (500 Tabs)?

    ReplyDelete
  3. salam , mengikut kata supplier glutathione ni dr plant extract...tathion ni mcm vitamin supplement..kalau adik baca betul2 kat atas tu, molecule sama dgn vit C...kena consult yr doctor bole ke ambil supplement mcm ni for gastrik patient...nk tahu hrg full pack..bole sms atau email..thanks

    ReplyDelete
  4. salam,

    akak harganye macam maner??
    berminat nak tahu lebih lanjut

    ReplyDelete
  5. kalau hrg sbtl- 60 biji rm160...kalau jd flwr blog, bole dpt hrg flwr..kalau minat sms ye...thanks

    ReplyDelete
  6. akak x der ke jual yang Tab EX tu..
    ku ada yg tu berap rege lak?? keer sama RM160/60 biji..

    ReplyDelete
  7. salam, akak jual tathion tab...mengandungi 50 mg reduced L glutathione setaip tablet..

    ReplyDelete
  8. nanti saya nak beli saya msg akak yea..teringin sangat nak cuba,nak tengok hasilnya,bekas parut jerawat saya merah2x,kalo bleh nak beli nie utk hilangkan parut jerawat yg merah tuh,dan x nk jerawat asyik naik jer,x period pun naik jugak..

    ReplyDelete
  9. saya nak beli la.. tpi saya ada di lahad datu, sabah skg ne...
    mcm mana ne???

    ReplyDelete
  10. hi sis, bole je nak beli..pos laju just add rm5..sms me, k..thanks

    ReplyDelete
  11. minta 6ber fon.. hehe...
    akak ada facebook tak??
    saya nk add akak...

    ReplyDelete
  12. kak nor- 0193848577
    fb: bpretty figure up

    ReplyDelete
  13. Kak.. Add saya yer.. hehehe...

    http://www.facebook.com/GRACEBENZZ

    ReplyDelete
  14. hi sis, bole x add akak..fb akak x leh nk add sbb kena barred! eheh

    ReplyDelete
  15. akak sy pun dh add fb akak...hehe accept yer

    ReplyDelete
  16. Salam... apa beza Tathion EX dengan Tathion yang ni? berminat nak beli

    ReplyDelete
  17. salam..beza...mcm analogi:
    1]susu F& N.., Dutch Lady & Daisy...
    2]carlo rino & sembonia
    3]maggie,indomie, mamee
    4]paracetamol, panadol & eupharmol

    harap jelas!!!

    ReplyDelete
  18. salam, bole aje..email or sms akak ye...thanks

    ReplyDelete
  19. utk kesekian kalinya kak.plez la bgtau berapa hrga tathion 500 caps tu.sy dh follow blog n feedburner.fb je xdpt cz sy dh deactivate

    ReplyDelete
  20. dear sis, kalau 500 tabs- rm800, kalau 60tabs- rm150..all incl pos laju to sem..thanks

    ReplyDelete
  21. Assalam Kak Nor,

    Sy nak beli tlg emel sy utk p'byrn di sitizulkifli@gmail.com
    Tq...

    ReplyDelete
  22. sis klu nk jd testimonil ni hntr gmbr & cerita kita kat emel sis ke?

    ReplyDelete
  23. salam, ye bole email ke norm5006@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  24. slm akak..
    kalau produk lelaki ade x?
    muka saya ada mslh jugak...
    kalau ade call saya..0128460337
    azam..thanks

    ReplyDelete
  25. salam azam, ye ada..nama produk tu gluta cell...baik utk llaki & perempuan. kalau berminat bagi tahu ye

    ReplyDelete
  26. tathion tab juga sesuai utk lelaki

    ReplyDelete
  27. Salam Kak.. cmna cara makan tab ni.. telan mcm tu jer ker atau kena hisap sampai habis..

    ReplyDelete
  28. kak, cara makan tab ni mmg perlu hisap ye... bukan telan terus.. baru tahu :)

    ReplyDelete
  29. Salam kak nor, sy minat nak jd dealer....further info. pls....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi dealer.beli min 5 btl- rm120 per botol

      Delete
  30. sama...kite pon nk jadi dealer....cm ner erk??pls inform us...

    ReplyDelete
  31. salam nk tnya..TAB EX & Soap ada jual x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pharma yg keluar tathion tab x de keluarkan sbn atau toner..harap maklum!!

      Delete
  32. tathion tab ni brp yer ? yg naturactor tu yg meiko punye ke,dia ada octard satu lagi kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dia ada ortard juga..tp x ambil sbb x popular sgt

      Delete
  33. Salam Kak,

    Saya Nak order mcm mana?

    ReplyDelete
  34. salam semua, siapa nk jadi dealer...sms akak utk info- 0193848577

    kalau nk order pun bole sms juga...

    ReplyDelete
  35. NAK TANYA KAK SAYA NIE MENYUSU BOLEHKER CONSUME TAB NIE?lagi satu saya amik perancang n ada bca fungsi menyuburkan rahim so mcm mana ek?

    ReplyDelete
  36. saya pernah ambil TAT tab tahun 2007,tapi dah lama tak ambil sebab tak ada supplier..saya dah register sbg flwr blog ni, boleh tahu berapa harga flwr?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, maaf baru perasan msg ni. skrg kami ada virthion tab, ia supplement pencerahan terbaik setakat ni sbb formula dari korea yang menggunakan gluta asli dari gred yang tinggi..snd dos 2x ganda dari tathion. utk info bole wassap akak 0193848577

      Delete
  37. Mcmna nk register utk follower? Sy bminat sgt2 dgn produk ni. Sms 0122930457

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, maaf baru perasan msg ni...skrg kita ada virthion tab...ia adalah supplement pencerahan terbaik setakat ni sbb formula dari korea yang menggunakan gluta asli dari gred yang tinggi..dan dos 2x ganda dari tathion.
      sebarang [ertanyaan bole wasap akak 019-3848577

      Delete
  38. salam kak boleh bagi pendapat yg mana satu paling berkesan tab ex atau virthion tab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam comey, virthion terbaik setakat ni sbb formula dari korea yang menggunakan gluta asli dari gred yang tinggi..snd dos 2x ganda dari tathion.

      Delete