Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, April 17, 2011

TESTIMONIES FROM FIGURE UP CUSTOMERS

BEFORE                                        AFTER


BEFORE                                    AFTER
  before amik FU lg zeti mmg dah diet betul2. Zeti jenis x makan nasi sangat, slalu makan benda2 yg ringan2 jer mcm mihun sup atau makanan yang berasaskan mihun untuk ganti nasi. bila cuba FU, zeti msih amalkan tabiat pemakanan yang sama. bila rasa teringin je baru makan nasi, tak pun time zeti balik kg bru zeti makan nasi. slalu sarapan pg pas amik roti 3 keping zeti akan minum FU, then tengahari zeti makan mihun sup kat skulah.. balik plak dalam kul 8 zeti makan roti 2 keping.. tu jer. zeti x mkn mknn berat after kul 8 malam. lg satu zeti x minum air sejuk... tu saja. bab makan zeti tak bape pantang sgt, cume kekalkan tabiat pemakanan yang sebelum ni je.

gambar hak milik customer..jangan di copy paste tanpa kebenaran ye!! thanks
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment