Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, May 8, 2011

NEW PRODUCT LAGI!!! CHANTIQUE BLUEBERRY COLLAGEN ...CHANTIQUE BLUEBERRY COLLAGEN....


CHANTIQUE COLLAGEN ... 3000mg Fish 

Collagen Dalam Setiap Sachet !!!



RM68 (10 gm x 12 sachets) sekotak
3 kotak RMXXX (Wanita Sahaja)

Special Follower's Price pm/sms/email please!!

Anyys Beauty mengorak setapak langkah lagi melalui penghasilan produk collagen terbaru untuk kecantikan wanita setelah berjaya menghangatkan pasaran melalui produk pelangsingan Fit-Up dan Stayfit ..

Chantique Collagen merupakan produk berbentuk jus minuman enak berperisa Blueberry. Ia diperkayakan lagi dengan kombinasi Fish Collagen Gred A, Pueraria Mirifica, White Fungus, Ascorbic Acid yang pasti memberikan kesan yang memuaskan pada kulit anda

Chantique Collagen mengandungi :-
Fish Collagen (95% Protein)
  • Membantu  mencantikkan, menghaluskan, dan menganjalkan kulit, 
  • Mengurangkan garisan halus, kedutan dan masalah pigmentasi pada kulit,
  • Melembab dan mencerahkan kulit
  • Memberi kebaikan pada kuku dan rambut

Pueraria Mirifica 
  • Memperbaiki kadar hormon estrogen
  • Menghaluskan, menegangkan dan menganjalkan kulit
  • Membantu mencegah jerawat pada muka dan badan
  • Menganjalkan semula punggung dan payudara
  • Memontokkan payudara agar kelihatan lebih kemas dan padat
  • Anti kanser

White Fungus Extract 
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Membantu mengawal berat badan
  • Membantu melindungi usus pesakit gastrik
  • Mengatasi masalah sembelit

Kacip Fatimah  
  • Membantu merapatkan otot-otot rahim
  • Memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Mengurangkan senggugut
  • Melambatkan monopous
  • Meningkatkan fungsi seksual
Ascorbic Acid (Vit C 99%)
  • Membantu tubuh menghasilkan collagen secara semulajadi - struktur protein yang diperlukan untuk memelihara kesihatan gigi, tulang, gusi, tulang rawan, pelapis sendi, kulit dan pembuluh darah
  • Merupakan anti oksida yang baik untuk mengelakkan kerosakan sel badan akibat dari serangan radikal bebas

Stevia Extract 

  • Pemanis rendah kalori
  • Membantu mengawal keseimbangan gula dalam darah dan menyokong pankreas
  • Meningkatkan fungsi pencernaan
  • Mempercepatkan pemulihan kesakitan ringan

Blueberry Powder 
  • Membantu mengawal tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan risiko stroke
  • Mengandungi zat besi untuk peningkatan pembentukan darah
  • Mengurangkan risiko pembentukan batu ginjal
NOTA :
  • Bancuhkan 1 sachet Chantique Collagen ke dalam 120ml air suhu bilik.
  • Utk kesan maksimum, diambil sebelum tidur
  • Waktu period disarankan untuk berhenti seketika pengambilan collagen ini bagi mengelakkan gangguan pada cycle period. Mula mengambil semula pada hari pertama suci (Cara yang terbaik)
  • Untuk WANITA SAHAJA. Wanita mengandung tidak boleh mengambil produk ini


TESTIMONI 1 - MASALAH KULIT MUKA BERJERAWAT

Sebelum ...
Jerawat baru naik..masih merah membengkak..







Selepas ...
Kesan Penggunaan Chantique Collagen Selepas 10 Hari - Jerawat yang naik cepat kering dari biasa. Akan meneruskan Chantique Collagen ini agar parut jerawat menjadi pudar ... 



TESTIMONI 2 - Mudah Lesu, Kulit Kusam Walaupun Selepas Make-Up, Tapak Kaki Kematu, Perut Buncit

Sebelum ... 



Kesan Penggunaan Chantique Collagen Selepas 10 Hari - Badan semakin ringan dan menjadi semakin bertenaga, tidak mudah lesu seperti sebelum ni, toner kulit muka tampak lebih terserlah dengan menggunakan make-up yg sama, perut semakin kempis, kaki yang berkematu sudah berkurangan

Selepas ..  






TESTIMONI 3 - Fasihah (KL) 

Selepas 10 hari penggunaan Chantique Collagen, Cup Breast menjadi penuh.. Badan rasa lebih bertenaga. Jika dahulu bangun pagi mesti bersin disebabkan resdung, tapi sekarang bangun pagi tak bersin dah. Kulit muka pun rasa semakin cerah dan halus hehe
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment