Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Wednesday, August 10, 2011

VIRGIN COCONUT SOFTGEL CAPSULE (health supplement)
60 Softgel capsule / 500mg each

RM39.90 (Peninsular Malaysia)
RM43.90 (East Malaysia)
+ Postage RM5.00

MINYAK KELAPA DARA adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia dimana struktur asal dalamnya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa dimana haba & kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamnya berubah, dapat membawa kemudaratan kepada manusia yang memakanya.

Antara khasiatnya:

. Menyokong fungsi sistem imunisasi & metabolik yang sihat.
. Mengurangkan berat badan.
. Menyediakan satu sumber tenaga yang segera.
. Mengandungi kalori yang sedikit berbanding lemak yang lain.
. Nutrien paling penting untuk kesihatan yang baik.
. Memudahkan penghadaman & penyerapan zat makanan.
. Membantu untuk mengawal kencing manis.
. Masalah esteoporosis
. Masalah penuaan pramatang & pengerutan kulit.
. Melembut & melincinkan kulit.
. Mencegah jangkitan bakteria, virus & kulat.
. Mengurangkan risiko penyakit Kanser, aterosklerosis & lain-lain



VIRGIN COCONUT SOFTGEL JUICE (health supplement)

RM39.90 (Peninsular Malaysia)
RM43.90 (East Malaysia)
+ Postage RM5.00

MINYAK KELAPA DARA adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia dimana struktur asal dalamnya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa dimana haba & kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamnya berubah, dapat membawa kemudaratan kepada manusia yang memakanya.

Antara khasiatnya:

. Menyokong fungsi sistem imunisasi & metabolik yang sihat.
. Mengurangkan berat badan.
. Menyediakan satu sumber tenaga yang segera.
. Mengandungi kalori yang sedikit berbanding lemak yang lain.
. Nutrien paling penting untuk kesihatan yang baik.
. Memudahkan penghadaman & penyerapan zat makanan.
. Membantu untuk mengawal kencing manis.
. Masalah esteoporosis
. Masalah penuaan pramatang & pengerutan kulit.
. Melembut & melincinkan kulit.
. Mencegah jangkitan bakteria, virus & kulat.
. Mengurangkan risiko penyakit Kanser, aterosklerosis & lain-lain





CATALYST COLLAGEN
15 sachets / 3gm each

RM59.90 (Peninsular Malaysia)
RM65.00 (East Malaysia)
+ Postage RM5.00




CATALYST HAIR REVITALIZER

RM39.90 (Peninsular Malaysia)
RM43.90 (East Malaysia)
+ Postage RM5.00

CATALYST HAIR REVITALIZER (penyegar rambut) adalah untuk kegunaan harian. Penggunaan yang kerap akan membantu & mempercepatkan proses perawatan & penyegaran kulit kepala dan rambut.




CATALYST HAIR TREATMENT - moisturizer

RM39.90 (Peninsular Malaysia)
RM43.90 (East Malaysia)
+ Postage RM5.00

CATALYST HAIR TREATMENT bertindak untuk mencuci & merawat masalah-masalah rambut & kulit kepala secara intensif. Penggunaan yang kerap akan membantu & mempercepatkan proses perawatan & penyegaran kulit kepala dan rambut







produk diambil:vco softgel & vco collagen
tempoh perubahan: sewaktu pregnant-vco softgel
: selepas bersalin-vco softgel& catalyst collagen

testimoni / kesan pengambilan :
eazy amalkan pengambilan vco softgel semasa pregnant.tu pun dah lambat.time 5 bulan baru ambil. time pregnant ni kan orang kate hormon kite akan berubah,kulit akan jadi kusam,kering & senang nk tumbuh pimples.omg.eazy sangat takut kalau ada pimples naik kat muka.takut ada parut nnti.yela,kite orang perempuan ni nak guna muka &badan lama :)

alhamdulillah,sepanjang pengambilan vco softgel ni.muka tak ada masalah langsung.tak berminyak,tak kering & jerawat pun malu nak tumbuh.legaaaa.yela.nak pegi keje malas nak mekap.kalau kulit tu cantik je.takde la kisah sgt kan.ha,bukan setakat kulit je.strechmark pun tak teruk :) tu yang penting.kalau tak jadi perut gajah.hohoho.tak cantik!*vco softgel tak ada effect untuk perempuan mengandung ye*

badan pun tak letih.rasa energy cukup je sentiasa.tambah2 pulak sekarang ni,baby eazy tak suke tido malam.so alamatnye.sampai ke 5 pagi la berjaga.tak tired pun.trust me!untuk collagen pulak.parut2 pecah(kat kaki& kat peha) sewaktu pregnant da semakin kurang.taklama lagi mesti hilang :) TAK BOLEH TINGGAL MAKAN COLLAGEN NI.

*baby eazy pun guna vco jugak*
eazy sapu kat rambut dia.bagi cepat sikit tumbuh



selepas pengambilan collagen + vco softgel

kulit tak berminyak,lebih berseri dan kurang jerawat 



vco tambahkan seri di muka :) dan kulit anda



Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment