Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Wednesday, September 28, 2011

D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh


D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat. 


Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit.
Cara Penggunaan D'Apple Fiber: Bancuh dan goncang/kacau dengan air sejuk biasa dan diminum selepas makan.
Kesan setelah pengambilan D’Apple fiber...Selepas 1-5 hari...
1.Sewaktu pembuangan najis banyak(mungkin berbau busuk dan bewarna hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik
Selepas 15 hari...
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing

TESTIMONIES PENGGUNA:


ADILLA- DUTA D'APPLE FIBER
    Sebagai seorang artis, dengan usia saya yang masih muda (25 tahun) saya perlu menjaga penampilan selain muka, ianya adalah tubuh badan. Perut adalah yang paling utama yang saya berikan perhatian. BUNCIT. 
     Itulah yang paling saya bimbang.Untuk menjaga dan mengekalkan perut saya daripada masalah buncit, saya perlu jaga dan beri perhatian daripada sekarang. Pengambilan satu sachet selepas makan malam pasti saya akan melalui pembuangan dikeesokkan harinya (lemak, minyak dan kolestrol yang tidak diperlukan terbuang). Manakala kolagen yang terkandung didalamnya membuatkan kulit di bahagian perut atau seluruh badan halus dan anjal. Dengan kandungan kolagen ini juga, ia memberikan tenaga kepada saya sepanjang hari. 
     Perut kempis... badan langsing... dan kulit saya pun bertambah cantik bersama Fiber Kolagen dan Apple Stem Cell. Mulakan penjagaan dari sekarang sebelum lemak terkumpul yang mengakibatkan BUNCIT

Apa kata pengguna 

  Nisa berusia 41 tahun,gelisah kerana mengalami masalah perut buncit. Walaupun dia bukan daripada kalangan wanita yang bertubuh gemuk, tapi masalah perut buncit membuatkan Nisa rasa tidak selesa dan kurang menarik. 
  Bagi menutup perut yang buncit, Nisa memakai pakaian yang longgar. Sehingga bertemu dengan produk D'Apple Fiber yang membantu mengatasi masalah Nisa. Semakin hari lemak semakin hilang dan perut nisa yang buncit semakin susut. 
  Pada awal pengambilan produk ini, Nisa tahu yang perut buncit bukan mudah menjadi kempis dalam sekelip mata. Tetapi tidak salah jika mencuba dan beliau mengambil D'Apple Fiber selepas makan malam yang dibancuh dengan segelas air sejuk biasa(atau shake). 
  Esoknya saya melalui pembuangan yang lawas. Setiap kali makan makanan yang berlemak pasti akan diserap buang oleh serat D'Apple Fiber. Malahan campuran bahan kolagen yang ada membuatkan kulit badan tidak berkedut dan menggelebeh lembik selepas perut kempis. 
  "Kulit wajah dan badan pula sentiasa lembap dan badan saya tidak berasa cepat letih.Kandungan Apple Stemcell di dalamnya pula memperbaiki sel kulit" ujar Nisa yang gembira dengan penampilan barunya.Siti - Selepas kelahiran kedua,saya mengalami masalah perut buncit, Ianya membuatkan saya tidak selesa. Kini setelah pengambilan D'Apple Fiber pembuangan saya semakin lancar yang mana lemak yang lama dan baru diserap oleh D'Apple Fiber. Pembuangan lemak minyak dan kolestrol dibuang sewaktu pembuangan air besar yang lawas. Saya membuang lebih pada sekali.Kini perut saya semakin kempis dan ramping. Saya boleh mengayakan pelbagai fesyen baju yang berfesyen.

Lan - Saya berpuas hati selepas menggunakan Dia.. D'Masha D'Apple Fiber. Kini, berat badan saya turun seperti yang saya mahukan. Terima kasih D'Masha.

                           
HARGA: 1 KTK- RM69..FREE POS LAJU KE SEM
2 KTK- RM135..FREE POS LAJU KE SEM JUGA!!
SBH/SRWK ADD RM5
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment