Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Tuesday, November 1, 2011

ALPHA LIPID LIFELINE

ALPHA LIPID


KANDUNGAN DAN KEBAIKAN ALPHA LIPID LIFELINE

Kini ada cara yang lebih mudah untuk kita menjaga kesihatan setiap hari. Adalah sukar untuk membayangkan ada makanan lain yang lebih semulajadi dan lebih berkhasiat berbanding kolostrum” petikan dari National Institute of Nutrition Research, USA  Kandungan yang boleh anda perolehi didalamAlpha Lipid LifeLine..

Kandungan Vitamins 
Vitamin A Untuk kesihatan mata
Vitamin B12 Menambah darah, sesuai untuk perempuan mengandung
Vitamin B6 Untuk urat saraf, kebas kaki tangan
Vitamin B1 Membantu fungsi-fungsi
B12 dan B6 jadi lebih hebat
Vitamin B2 Membantu fungsi-fungsi
B12 dan B6 jadi lebih hebat,
Vitamin B3 Membantu fungsi-fungsi
B12 dan B6 jadi lebih hebat.
Vitamin C Untuk kesihatan kulit, sesuai untuk mereka yang punyai masalah kulit
Vitamin D Penyerapan calcium lebih banyak, tanpa Vitamin D calcium yg dimakan akan keluar sebagai najis. Vitamin E Antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut.
Folic Acid Pembentukan darah (merah) baru
Magnesium Membantu fungsi saraf dan merehatkan otot, termasuk mengatur degupan jantung agar tetap normal. Dapat kurangkan tekanan.
 Iron Berperanan penting dalam fungsi normal imuniti. Kekurangan iron akan menyebabkan badan kita mudah mendapat jangkitan
Sodium Membantu menormalkan tekanan darah dan fungsi normal otot dan urat saraf.
Kalsium Kurangkan osteoporosis (Tulang kurang padat) yang bermula pada umur 35 tahun. Termasuk perempuan yang putus haid "monopous" akan mengalami osteoporosis. Dapat kurangkan tekanan.
Potassium Berfungsi bersama sodium, meningkatkan pertumbuhan sel dan otot

Kandungan Total Immunoglobulin IgA Juga dikenali sebagai mukos antibodi, mencegah serangan kuman bakteria daripada melekat pada dinding organ. Juga membantu menghasilkan protein yang mencukupi untuk badan manusia.

IgM Antibodi ini dihasilkan oleh sel-B & dijumpai pada tulang, usus makan, paru-paru & kelenjar limpa. Ianya dapat mengaktifkan penghasilan sel darah merah, membekalkan oksigen serta mempercepatkan proses meneutralisasi sebarang racun kuman bakteria yang dijumpai dalam badan manusia.

IgE Fungsi sebagai bahan peroksida, melindungi sel-sel membran, menghalang sebarang tumbesaran sel penyakit, menguatkan tulang, sistem saraf & bahagian otak manusia.

 IgG Merupakan komposisi tertinggi dalam antibodi, mengaktifkan sel darah putih untuk menentang serangan kuman bakteria, terutama E-coli, kuman bakteria yang kerap dijumpai dalam usus pesakit

IgD Membekalkan haba, membantu penyerapan kalsium & pengagihan kalsium pada tulang IgFI Merangsang pertumbuhan kulit baru. Mengekalkan ketegangan kulit dan melawan fungus, bacteria, virus dan pathogen  

Kandungan Tambahan  
Complex Lipid (Dipatent - Unik)Mengikut kajian tanpa Complex Lipid, penyerapan kolostrum yang diambil hanya sebanyak 20% sahaja, manakala 80% lagi akan dikeluarkan. Dengannya 80% akan diserap dan hanya 20% akan dikumuhkan.
ProbiotixKhasiat probiotix adalah seperti yang terdapat di dalam Yakult.
PrebiotixPemangkin kepada probiotix

Sekiranya anda masih ragu.Fakta ini mungkin dapat membantu

Alpha Lipid LifeLine dihasilkan di New Zealand dan dibungkus terus di New Zealand.  Produk Alpha Lipid LifeLine telah mendapat pengikhtirafan dari Kerajaan New Zealand sehingga dikurniakan 'lambang daun' (Sebilangan kecil sahaja produk yang mendapat pengikhtirafan ini) dengan bangganya dipaparkan ditin-tin produk Alpha Lipid.
Kolostrum yang terdapat didalam Alpha Lipid LifeLine adalah gred 10 (Terbaik didunia).  Mengandungi 41% IgG berbanding produk lain yang hanya mengandungi 10% - 12% IgG sahaja.  Di Taiwan Alpha Lipid telah menjadi minuman sarapan pagi

Diikhtirafkan HALAL oleh N.Z. Islamic Processed Food Management  Rata-rata kesihatan kita semakin hari semakin menurun, ini adalah disebabkan faktor yang tidak dapat kita elakkan seperti faktor meningkat usia dan faktor persekitaran termasuk udara yang kita sedut setiap saat.

Begitu juga dengan cara pemakanan kita yang tidak menyihatkan dengan makanan ringan, makanan yang berlebihan lemak dan gula.

Penggunaan alatan elektorik disekeliling kita termasuk Telefon Bimbit, Microwave dan Penghawa Dingin.  Kekurangan Vitamin, Mineral dan Antibodi didalam tubuh.

Kurang bersenam, sehinggakan ada diantara kita yang langsung tidak pernah bersenam  Tekanan kehidupan dirumah dan ditempat kerja.

Berapakah harga yang perlu dibayar untukmenjaga kesihatan Anda dan Keluarga?  

Harga satu tin (450g) Alpha Lipid LifeLine ini hanyalah RM180sahaja UTK BUKAN AHLI 
DAN RM150 UTK AHLI Dengan khasiat yang berbagai untuk kesihatan tubuh kita dan keluarga, ia merupakan minuman kesihatan yang paling lengkap dan paling murah di pasaran.    

Usah Berlengah Lagi!! Dapatkan Sekarang
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment