Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, November 17, 2011

NEW PRODUCT- GLUTA-CELL 4 IN 1- CERAH BERSERI, TAMPAN BERGAYA!!




NAK STORY SIKIT ...PENGALAMAN  MENGGUNAKAN PRODUCT2 

TESTIMONI 1..EHEHHE22

Akak dah cuba gluta – cell. Nak cerita dulu, umur dah lewat 40’an….dari muda hingga dah senja ni, saya ada masalah kulit muka..muka berminyak, sering keluar jerawat..sampai suami kata  . “ awak punya muka memang jerawat prone- face” sedih gak bila suami kata begitu…tapi apakan daya, memang betul…belum surut yang lama, dah keluar yang baru…terutama kalau nak bendera putih!!..Bukan sahaja jerawat mudah hinggap di muka,  kulit juga sangat berminyak, kusam , gelap dan paling jelas jeragat makin tebal. Uhuhuhu2…Macam-macam produk akak dah cuba termasuk yang mahal-mahal dan branded dipasaran, tp hasilnya duit habis, masalah muka tidak selesai juga. Akak juga pernah pergi ke  kilnik pakar kulit tapi kurang berhasil juga. 
Lepas tu. akak  makan TATHION TAB,..lps sebulan makan, hasilnya sangat marveles... pores mula mengecil kulit mula cerah, kurang berminyak....
 Kemudian Anyys Beauty & Spa pengeluar product FU/SF/CC  mencadangkan akak mencuba GLUTA CELL sbb katanya kandungan GC lagi mantap, ada 4 dalam 1..apa dia?  selain L Glutathion bahan yg sama dlm TATHION TAB, GC juga ada COLLAGEN, APPLE STEM CELL DAN VITAMIN C....jadi lagi jimat x perlu makan beli collagen , stem cell atau vit c yg alain..semua dah ada dlm satu produk!!  
Bila diberi peluang mencuba gluta cell, akak sangat teruja,. Lepas menggunakannya, kesan lagi cepat. Pori-pori mengecil, jerawat pun segan nak naik, muka menjadi lembab and lembut bila dipegang. Suami pun perasan dengan perubahan kulit muka saya. Selain itu kulit semakin cerah berseri,  sekata , tidak kusam dan yang paling saya suka  jeragat semakin pudar.
Sekarang bila berbedak, sapuan tu lebih licin . Akak  rasa bangga dengan perubahan kulit muka almaklum lah dengan usia yang senja, kulit muka  nampak lebih bersih dan bermaya dari masa remaja.....taklah lawa sgt sesuai laa dgn umur ku...eheheh…ooooo   panjang lebar pulak cite ku....
nk tengok pic testi, check this blog ye: ---- http://gluta-cell.blogspot.com/


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment