Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, November 17, 2011

TESTIMONIES GLUTA -CELL 4 DALAM 1


TESTI 1

JANGAN DICOPY PASTE GAMBAR AKAK NI TAU..HAK MUTLAK KU!! 

Saya dah cuba gluta – cell setelah diperkenalkan oleh Anyys Beauty & Spa . Nak cerita dulu umur dah lewat 40’an….dari muda hingga dah senja ni, saya ada masalah kulit muka..muka berminyak, sering keluar jerawat..sampai suami kata  . “ awak punya muka memang jerawat prone- face” sedih gak bila suami kata begitu…tapi apakan daya, memang betul…belum surut yang lama, dah keluar yang baru…terutama kalau nak bendera putih!!..Bukan sahaja jerawat mudah hinggap di muka,  kulit juga sangat berminyak, kusam , gelap dan paling jelas jeragat makin tebal. Huhuhuhu2…Macam-macam produk saya dah cuba termasuk yang mahal-mahal dan branded dipasaran, tp hasilnya duit habis, masalah muka tidak selesai juga. Saya juga pernah pergi ke  klinik pakar kulit tapi kurang berhasil juga.
Bila diberi peluang mencuba gluta cell, saya sangat teruja,. Lepas menggunakannya,  yang pertama sekali saya perasan  pori-pori mula mengecil. Bila pori-pori mengecil, pengeluran minyak berkurangan. Muka menjadi lembab and lembut bila dipegang. Suami pun perasan dengan perubahan kulit muka saya. Selain itu kulit semakin cerah berseri, sekata , tidak kusam dan yang paling saya suka  jeragat semakin pudar.
Sekarang bila berbedak, sapuan tu lebih licin . Saya rasa bangga dengan perubahan kulit muka saya almaklum lah dengan usia yang senja, kulit muka saya  nampak lebih bersih dan bermaya dari sebelum ni…insyaallah saya  akan terus minum gluta cell ni  sebab saya rasa jimat . Tidak perlu ambil produk – produk berlainan  kerana dalam gluta cell sudah ada collagen, glutathione, apple stem cell dan vitamin C.  Gluta cell 4 dalam 1 telah bantu menyelesaikan masalah kulit muka saya, anda bila pula nak cuba?
Gambar? Ada tapi cik abang tak benarkan pamer …kalau anda beminat nak  tanya lebih lanjut  tentang gluta cell, bole hubungi saya- Kak Mala 0193848577
Saya sedia bantu sebab saya nak  anda cantik juga!!! 




TESTIMONI 2
SEBELUM
Rosman (52 Tahun) – Penang 013-4025178 mendapati rekahan tumit kaki semakin baik dan menunjukkan tanda pemulihan setelah mengalami rekahan yang teruk  sehinggakan berjalan atas karpet terasa sakit. Tapak tangan juga menjadi lembut dan tidak lagi kematu.
SELEPAS



TESTIMONI 3

SEBELUM
  
Amirul (24 Tahun) – Johor 019-4520136 kesan daripada mengambil produk ini lebih kurang 10 hari, saya dapati jerawat saya mulai kering dan hilang. Sekarang saya masih terus meminumnya kerana ianya adalah minuman kesihatan tambahan semulajadi yang tiada kesan sampingan untuk mendapatkan kulit yang saya ingini.

SELEPAS


TESTIMONI 4



SEBELUM

Aemyzarina binti Badrin (32 Tahun)- Nilai 013-8835340  -Saya berusia 32 tahun, mempunyai 2 orang cahaya mata. Di sini saya ingin berkongsi satu produk yang bagi saya sangat luar biasa. Alhamdulilah selepas 10 hari (10 peket) penggunaan produk Gluta-Cell banyak perubahan ketara yang saya alami.

          Saya mempunyai masalah tone kulit wajah  tidak sekata dan kulit kering. Setelah mencuba Gluta-cell selama 10 hari , saya rasa akan perubahan pada tone kulit wajah saya. Tone kulit saya menjadi sekata dan cerah, parut jerawat yang selama ini menjadi masalah pada wajah saya kini tidak menjadi masalah lagi. Masalah kulit kering diisebabkan terlalu terdedah pada cuaca yang tidak menentu, saya risau sehingga menyebabkan saya menggunakan pelbagai produk untuk mengatasi masalah kulit yang kering tetapi sejak 10 hari pengambilan produk Gluta-Cell masalah kulit kering tidak timbul lagi.

          Yang membuatkan saya lebih mempercayainya suami dan rakan-rakan sepejabat juga turut perasan dengan perubahan pada tone kulit wajah saya yang semakin sekata dan cerah. Malahan suami saya selalu memuji bertapa lembut dan halusnya kulit saya.

          Impian saya sebagai seorang wanita yang sememangnya mementingkan kesempurnaan dalam kehidupan dan membuatkan saya merasa lebih dihargai dan disayangi oleh suami

SELEPAS

TESTIMONI 5

SEBELUM

Ann - 012-3024665 Sebelum ini telah banyak produk yang saya gunakan, dari produk suppliment untuk kesihatan & kecantikan mahupun produk jagaan kulit wajah, namun, semuanya menghampakan. Ini kerana sistem tubuh saya menolak smua jenis ubatan & suppliment serta produk jagaan kulit wajah. Membuatkn saya hilang keyakinan diri untuk bertemu ramai orang. Saya mempunyai masalah jerawat yg sederhana namun sedikit membimbangkn kerana kulit saya yg sangat sensitif terhadap bahan kimia. Jerawat yang tumbuh tidak pernah surut & sentiasa tumbuh ditempat yang sama. Kerap kali juga saya terpaksa menggunakan foundation & bedak padat yg sedikit tebal bg menyamarkan noda di wajah. Kini tidak lg, selepas diperkenalkan dengan GLUTA CELL...semuanya dapat diatasi dengan mudah….jerawat yg dulu kemerahan kini telah kering meninggalkan parut yg hampir hilang. Dengan wajah baru yg sedikit cerah & lembap  telah mngembalikan keyakinan saya bahawa ada juga produk yg mampu melawan sistem tubuh saya yg tidak berapa normal. Kini saya yakin dengan GLUTA CELL…..yg telah memberikan seribu harapan yg tidak pernah saya jangkakan….percaya atau tidak…segalanya hanya dalam 10 HARI sahaja dengan GLUTA CELL.
SELEPAS


TESTI 6 
SEBELUM
SEBELUM
Hari pertama hingga hari ke-5:



Hari pertama mencuba Gluta Cell kebetulan ada jerawat di dahi, tanpa di duga pada keesokkan hari jerawat tersebut kecut / mengecil.  Jerawat di dahi sedikit demi sedikit hilang setelah minum Gluta Cell selama 2 hari dan kulit mula terasa lembut. Untuk kepastian saya meminta adik saya menyentuh kulit saya dan terbukti saya tidak syok sendiri. Walaupun saya mempunyai masalah kulit kering , kini parut jerawat semakin pudar dan kulit semakin lembut dan lembap.Kawan-kawan mulai sedar dengan perubahan saya.    
SELEPAS
SELEPAS
Hari ke-6 hingga ke-9

Selain masalah kulit kering, saya mempunyai alahan Sotong. Tetapi setelah 6 hari mencuba Gluta Cell, kesan alahan semakin berkurangan malahan kulit wajah dan badan semakin cerah dan halus. Kini saya tidak perlu memakai sebarang make up sebelum keluar cuma sekadar Sun block, ini kerana kulit muka saya mula terasa semakin “glow” dan saya semakin yakin menjalani rutin harian.
Gluta Cell bukan sahaja berkesan untuk kecerahan kulit malahan kesihatan dalaman. 


TESTI 7 


Perubahan ketara sebelum dan selepas pengambilan GLUTA CELL 4 in 1, hasilnya dapat dilihat dalam masa 7 hari. Perbezaan ketara dari segi ton kulit wajah , selain dari itu liang roma makin mengecil dan kulit menjadi lebih anjal dan sihat berseri.

Kesan GLUTA lebih cepat berbanding produk minuman pencerah lain. Empat (4) bahan utama didalamnya  iaitu GLUTA, KOLAGEN, VITAMIN C & APPLE STEM CELL sangat baik untuk kulit wajah.



TESTI 8

Kurang Stamina dan Masalah Kulit Kering (Che Ku Ahmad - 014- 2294146)


Alhamdullilah setelah saya mengamalkan  Gluta Cell setiap pagi sebelum sarapan. Saya dapat rasakan kesihatan saya bertambah baik, jika dulu saya agak liat untuk bangun solat subuh tapi sekarang badan saya bertambah cergas. Di samping itu kulit saya kelihatan lebih cerah dan ini di akui oleh isteri saya. Setelah saya amalkan Gluta Cell masalah kulit kering sudah tiada lagi, hanya 3 kali pengambilan Gluta Cell saya amat berpuas hati dengan produk ini.


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment