Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, December 4, 2011

SLIM DIET 2- ANDA PERLU MAKAN UNTUK KURUS! TAK PERCAYA? CUBA DULU....





SLIM DIET 2- MESTI MAKAN BARU BERAT BOLEH TURUN!! 
AJAIB TAPI BENAR!!

Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan
Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah
Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang
Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut
Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari


Nak kurus tanpa perlu berlapar?
Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.


HARGA BUKAN AHLI- RM150

POS LAJU- RM10 sem. sbh/srwk - rm20

Yuran Keahlian: rm50 seumur hidup...



TESTIMONIES HEBAT SLIM DIET 2






ANTARA TESTIMONI ALPHALIPID SD2



Baju sama tapi lepas berALSD2,saiz berbeza..lebih cun.


















































 Dengan SD2 lama pun mampu kurang 29KG.
Sekarang dengan ALSD2 formula yg dipertingkatkan....Lagi POWER!!!



























"Berat badan saya sebelum ini adalah 80kg pada bulan 09/09, namun setelah mengambil slim diet 2, berat badan saya semakin menurun. Dengan tin yang pertama (10 hari) saya telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 4kg. Alhamdulillah, setelah 2 bulan menggunakan produk slim diet 2, berat badan saya telah turun menjadi 60kg. Iaitu penurunan sebanyak 20kg dalam masa 2 bulan. Badan saya juga menjadi firm dan tidak menggelebeh akibat penurunan ini malahan kulit menjadi semakin tegang kerana program ini mengamalkan pemakanan yang sihat dengan pengambilan protein yang cukup.
   Tetapi apa yang mengejutkan saya adalah slim diet 2 bukan sahaja menurunkan berat badan saya malahan telah mengurangkan penyakit asthma saya. Kerana slim diet 2 membakar lemak-lemak yang terkumpul dalam badan seperti lemak di jantung. Jika sebelum ini saya termengah-mengah untuk menaiki tangga, tetapi setelah mencuba slim diet 2 saya mampu untuk naik tangga tanpa merasa penat.
 
Slim diet 2 bukan sahaja 'mencantikkan' badan saya, malah saya mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan slim diet 2.Terima kasih slim diet 2"
(petikan dari Radio Kelantan FM)

FROM : Puan Vimala

Puan vimala seorang suri rumah.. dulu berat beliau 55kg masa awal-awal berkahwin. Disebabkan susah untuk mendapat zuriat beliau diberi oleh Doktor ubat-ubat hormon untuk subur. Dengan penggunaan ubat-ubat tersebut, berat beliau mencecah kepada 98kg dan semasa melahirkan anak beratnya 139kg.. beliau malu untuk keluar rumah kerana gemuk, dan hanya terperap di rumah sahaja. Berbagai usaha untuk menguruskan badan telah beliau cuba. Dia dah habiskan duit dia hampir RM100ribu utk kurus.. semua produk dia dah cuba, tapi bila berhenti naik balik 2x ganda.. semua pembedahan dia dah buat tapi tak berhasil jgk.. Disebabkan beliau gemuk, suaminya telah meninggalkan dia dengan anak-anak… memang sedih kan bila suami kita ceraikan kita kerana kita gemuk…
AKHIRNYA… beliau telah diperkenalkan oleh seorang kawan dengan satu produk untuk mengurukan badan… hanya mengeluarkan wang yang sedikit beliau dapat mengurukan badan 5kg dlm masa 1 minggu… JAWAPAN UTK KURUS DENGAN SELAMAT IALAH SLIM DIET II… sekarang dlm masa 10 minggu sahaja dengan menggunakan produk Slim diet 2 beratnya sekarang tinggal 75kg (hilang 64kg!!!!).. Sekarang beliau tidak lagi malu untuk keluar rumah..
Cayalah SD2 (SlimDiet2) bantu Puan Vimala turun kepada 75kg from 139kg dalam masa 10minggu (Lost 64kg!!), she gets back her LIFE, get NEW IMAGE, NEW FRIENDS, NEW HOPE and NEW INCOME!!
FROM : Mr Chan
"Incredible 4 inches in 1 week "
“In less than one week on the Slim Diet II weight loss programme I lost an amazing 11.43cm (4 inches) from my waist and my tummy has become quite flat again. I have tried over 10 other kinds of weight loss methods in the past and this is the first one that has worked successfully, I am really looking forward to seeing forward to seeing myself after another few weeks on the Slim Diet II programme.”
FROM : Miss Lam Chui Wan
“My tummy has disappeared”
“I went on the Slim Diet II weight loss programme for six weeks and in that time I reduced my waist from 71.12cm (28 inches) to 62.23cm (24 inches). I lost 2.54cm (1 inches) from my arms and 5.08cm (2 inches) from my thighs, my tummy has disappeared and to my surprise my acne has cleared up”.

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment