Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Monday, February 13, 2012

TESTIMONI TERBARU GLUTA-CELL

SEBELUM                                SELEPAS



 Salam,

K.nor, ni sy nak bgi testimoni ni setelah minum hmpir sekotak gluta cell..kulit muke makin lembut gitu..
jerawat dah xde dah cuma tgl parut jerawat je. harap2 lepas minum lgi Gluta cell parut jerawat ilang. 
tiap hari rs bertenaga je.kalau x slalu lesu je.sy ni cept pent kalau wat keje skit.tpi lps amalkan minum
gluta cell ni, mang rs sht dan kuat..heheh.. tggu repeat order dr sy hokey.

ni pic testimoni nyer.leh la k.nor share kt blog k.nor t.



Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment