Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS
VIRTHION TAB-100MG PURE L GLUTATHIONE IN EVERY TABLET,FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS. RECOMMENDED BY SKIN SPECIALISTS

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Tuesday, April 17, 2012

KOKURYU SUMMER CAKE@BEDAK ARAB -HALAL AND TAHAN LAMA!!



Color dari kiri atas :- Jade, Orange Blush, Russet, Sunset Tan, Olive Rose, Amber Rose and Summer Tan



Bedak Arab - Kokuryu Summer Cake- import direct dari Yaman. Disahkan halal dan boleh dibawa solat.  Serba sedikit tentang bedak arab. bedak formula dari jepun tp dibuat di filipina. saudagar arab minat kot kat bedak ni so depa meminta comp filipina tu buat khas utk org arab supaya halal.jadi kekal nma bedak arab!!

Keunikannya bedak ni nampak muka flawless and mcm x pakai bedak. tahan berjam2. 8 jam lebih.

Cara guna:, basahkan span dan colek pada compactnya... Bila kering akan terasa ringan jer seolah2 tak pakai apa2 di muka dan paling BEST .. Uv dan moisturiser sekali dalam satu bedak..tp dinasihatkan pakai sumblok extra yg ada spf ye... bedak ini dibuat khas untuk org timur kerana cuacanya yang panas. Bila berpeluh muka akan lebih natural kemerahan,nampak lebih glowing!!!  .. Sebab katanya bedak ni meresap ke dalam kulit sambil merawat masalah muka.. Amat2 berbaloi....Jom Cuba Satu..murah je..rm?? ..exclude pos laju!!

DEALERS WANTED..TANPA MODAL!!  SMS/CALL AKAK- 0193848577 [KAK NOR]

TESTIMONIES BEDAK ARAB







18 comments:

  1. kalau nk jdi dealer mcm mne ya? email sy aksya_syafia@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. cherry pink masih ada lagi dalam stock?harga berapa?email me nurnabihahyusof@gmail.com

    ReplyDelete
  3. cherry pink ada lg x?bpe harganye?emel pureheartz25@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Mcm mana nk tau warne ape yg sesuai tuk kulit kite? Bnyk sgt wanenyer.. Chery pink ok x tuk klit kning langsat? Akak tlg email harganyer ye.. ieja_yit08@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam.
    kak, russet ada lagi x? berapa harga?
    emel kat kita syahidasofian@gmail.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  6. email saya jugak...anniez_sweet@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. emel saya harga borong...
    zille_90@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. cmne nk jd dropship
    emel ikasma9107@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. emel saya for russet fatimaheve@gmail.com

    ReplyDelete
  10. price bedak kokuryu tu berape ye?email sy snowizyan@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Salam. Mcm mn nk jd dealer? Email liza.zam@gmail.com

    ReplyDelete
  12. lupa nak letak email nurkhairunnisaa2012@gmail.com...please respon

    ReplyDelete
  13. Sms Wholesale ke 010 401 6601 plzz.. TQ

    ReplyDelete
  14. email sy utk wholesale ye kak hushblush1984@gmail.com

    ReplyDelete
  15. mcmana nak jd dropship?pls email kesha7901@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. harga borong untuk 10 pcs ke atas berapa? email pls shida_hr87@yahoo.com

    ReplyDelete