Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, August 2, 2012

PAKEJ RAYA BPRETTY- JOM CANTIK!!!


BPRETTY FOLLOWER ADA DISCOUNT LAGI
ASK FOR SPECIAL BERRYPRETTY FOLLOWER PRICE NOW!!

                 FREE BEAUTEE MASK AND SOLUTION SET...
WHILE STOCK LASTS

MY REVIEW:

salam akak dh guna tathion lama hmpr setahun...kesan memang best...thumb up tab!!..baru2 ni cuba pulak beutskin...akak ambil 2 bj softgel je mlm..makan dgn tab 2 bj...sbb pg ambil abc collagen....bole lihat skin mcm lagi fresh bila bangun pagi..kurang kering...muka lebih glowing..hr ni dpt pujian2 dr sorang mamat ni...kata "akak makin cantik" ...wow...kembang bontot ku!!
btw, akak sapu dermafal malam sebelum tidon...rutin harian akak senang je...guna sabun gluta prime sbg pencuci....lps tu akak guna neostrata sheer lotion with spf 55...then apply naturactor foundation...dab sikit dgn bedak pixy..wallaaa.dah sudaahhh siap...

mlm basuh dgn sabungluta prime, apply dermafal serum...makan tab &; beutskin...kesan alhamdullah marveles...

my personal opinion: bagi mereka yg dh cerah, kalau ambil beutskin and tab..kesan pencerahan and muka pinkish lbh cepat dari mereka yg kulit sawao atau gelap sikit..kesan bole dilihat seawal 2 minggu...tp dgn hny mengambil beutskin...nk cerah mengambil masa sbb kalu akak tgk testi dlm buku testimonial sne, mereka yg ambil beutskin x de laa cerah mana pun cuma muka mereka bertambah baik..sihat..jerawat makin pulih..tektur kulit lebih sekata....JADI PD CUSTOMER AKAK YANG DISAYANGI...KALAU NK KULIT CERAH KENA COMBINE DENGAN PRODUK YG ADA GLUTATHIONE...SPT TATHION TAB, GLUTA CELL ETC...KENA CARI PRODUK GLUTA YG BAGUS DIK YE...KALAU X MEMBAZIR JE DUIT MU...
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment