Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, January 13, 2013

MIRACLE TAB EX PRODUCTS- NOW AVAILABLE!

SABUN TAB RM70,
HD GLOW ESSENCE RM80,
ADVANCED WHITENING FLUID RM100,
EX RA RM130,
EX UPC SF RM180
OFFER 2013:
BELI FULL SET MIRACLE EX PRODUK RM560...BOLE BELI TATHION TAB SBTL DGN HRG RM120 SHJ..60TABLETS
TOTAL - RM680
* jadi follower blog...& enjoy further disc!! utk mana belian produk tab ex bernilai rm300 ke atas shj!!

SABUN TAB
Menghilangkan jerawat dan merawat parut serta bekas jerawat
Membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit

Guna sabun 2-4 kali sehari
Buihkan, urut kat muka, guna kat badan pon boleh, contohnya kat ketiak atau celah peha
Biarkan dalam 2-4 minit, kemudian bilas
Biasanya dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit kerana sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus
Rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut dan licin
(Effect pedih pada kulit mungkin berbeza pada setiap individu)

HD GLOW ESSENCE
Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka dan jerawat
Mengurangkan bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit
Memelihara dan menjaga sel-sel kulit
Tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan
Diuji di bawah kawalan dermatologis
Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit yang sensitif
Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP)
Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan
HD boleh digunakan bersama toner/pelembab/krim/make-up.

AWF- ADVANCED WHITENING FLUID:
Its a serum for fair complexion, repair your skin from acne,dark circle,eyebag & black spot
- Lembut dan selamat
-Tidak menyumbat liang roma
-Tiada Hydroquinone, steroids and mercury
-Sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun sensetif
-Guna sebelum foundation..make up akan stay, x berminyak nampak lagi glowing

Lepas guna sabun tab - dab Toner - apply  HD Whitening Fluid , and then boleh terus proceed dengan  pelembab / sunscreen / asas bedak / makeup yang kita pakai.

EX RADIANCE ACTIVATOR
diformulasikan untuk menaikkan seri kulit.
kulit menjadi cerah sekata, bersinar sihat bebas parut, pigmentasi, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit.
kurangkan garis halus, kedutan, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Sekali sehari, diminum sebelum tidur atau selepas sarapan, untuk hasil yang cepat, minum dua kali sehari selepas sarapan dan sebelum tidur.

Masukan serbuk minuman kecantikan EX Radiance Activator kedalam segelas air sejuk (atau suhu bilik) dan kacau. Minum serta merta. Jangan guna air panas.
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika diminum 2 kali sehari, hasil dalam seminggu)

EX UPC SUPER FORMULATED -UPC SF
dlm bentuk serbuk pula- bole diambil trus..x perlu bancuh2
1 pack 30 sachet/5gm -
* nak putih cerah gebu bak artis
* nak rambut berhenti gugur/masalah dandruff
* Tumit kering pecah2
*nak kuku kuat tak mudah rapuh
*kedutan di seluruh bdn berkurangan
*jeragat mula pudar dlm masa 7 hari amazing result 14 hari (2 sachet sehari)
*badan padat/bertenaga kerana toxin telah disingkirkan
* AWET MUDA DARI USIA SEBENAR

1-2 sachet sehari
Ambil 2-3 liter air putih tiap hari
Boleh di ambil bersama Ex Radiance
Cth: pagi 1 sachet Tab Ex upc SF & malam 1 sachet Ex Radiance

Utk kesan yg maksima dan lebih puas hati 2 sachet Tab ex upc super formulated tiap hari sebelum sarapan pagi & minum petang/sebelum tidor









Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment