Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS

VIRTHION TAB - FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS
VIRTHION TAB-100MG PURE L GLUTATHIONE IN EVERY TABLET,FOR TOTAL BODY WHITENING. MORE EFFECTIVE THAN ANY OTHER BRANDS. RECOMMENDED BY SKIN SPECIALISTS

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, June 9, 2013

BEDAK SEJUK TANAKA RAHSIA KULIT CANTIK NORA DANISH BY DEA




FRESH COOLING LEMON EXTRACT
Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.

Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence.

D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, NOra Danosh telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya..

Jom gunakan produk yg berasaskan semulajadi ini.....jom cantik kan kulit macam NORA DANISH 
HARGA YANG SANGAT BERBALOI . KESAN YANG SANGAT MANTAP
Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment