Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Sunday, October 20, 2013

REVIEW PRODUCT DIET...ADVANCE SLIM DAN ROYAL SLIM

Tiba- tiba rasa nk review antara dua produk ni....hr tu akak ada laa cuba advance slim....lps minum badan rasa panas...peluh keluar laju je.... yg best makan sikit cepat kenyang...and x laa rasa nk makan je... tp sbb kita kerja... mcm dgn weigh? ada turun x? ehhehe..akak ni jenis yg x suka bergantung dgn weighing scale....sbb bile kita terlalu nk timbang..kita jadi x ketentuan..bila kita jaga makan and ambil produk diet tp kg langsung x nk turun...jd kita akan jd fed up and hilang semangat...the kita salahkan produk x bagus..x ori..dll... berbagai produk diet kita makan....lps sminggu kita harap dpt lost trus 3-5 kg..trus leh kurus..common laa..sistas....produk diet ni sekadar membantu mempercepatkan proses penurunan...ia bukan ubat yg menjanji 100% keajaiban... walau kita ambil sebarang produk diet, kita tetap kena jaga makan, kurankan lemak, manisan dan carbo juga... pd akak kalau ambil produk diet...bila kita rasa baju yg kita pakai tu rasa longgar sikit, lebih selesa...perut mcm dh leper...tu dh cukup bagi akakn semangat kata produk tu 'is working on me' x perlu pening2 nk timbang... mesin ni bukan bole percaya...ehheheh....lagi2 kala timbang kat hospital atau klinik...ramai yg guna timbang tu...jarum tu pun jd x betul....  timbang kat rumah ringan..timbang kat tmpt lain berat..mula laa kita susah hati.... then klau nk dtg haid...kita timbang confirm naik 2 kg...sbb perubahan hormon...mula laa salahkan produk bagai...uhuhu

ok berbalik kpd adv slim..akak makan masuk 2 ktk.... badan rasa ringan,,,tp sbb x cukup minum air 0 punya fasal.akak rasa susah nk buang... mcm tersekat je kat situ... huhuhu... tu je akak rasa x serasi dgn keadaan pembuangan akak...

skrg akak cuba royal slim pulak....lbh kurang sama  cuma royal rasa apple...adv slim rasa anggur...dua2 pun sodap... nk masuk 2 ktk hasilnya sgt best...perut dh leper sikit....akak x pantang makan...semua ambil air 0 pun mcm biasa..cuma memang badan cepat peluh and dahaga mcm rasa buln puasa...impak dahaga lebih hebat dr adv slim..jd memang kena pastikan bawa air kemana2..kalau x nanti panas dan kering tekak mu.... yg best about royal....pembuangan lancar ..x de rasa tersekat2.... may be sbb akak banyak minum air 0 ni....

kesimpulannnya..dua2 produk pun bagus..ikut bajet masing2.... setakat ni adv slim memnag banyak testimoni..royal yang terbaru duta royal slim siti sarah..dgn 2 ktk..dia mampu kembalikkan bentuk badan asal...siapa nk cuba bole roger2 akak...

ADVANCE SLIM...HRG ASAL RM150SKTK ...OFFER SKRG SKTK RM120 BELI 2 KTK RM240 FREE SKTK LAGI. MAKNANYA ANDA DPT 3 KTK RM240. SKTK ADA 10 SCHT..3 KTK TAHAN SBLN..AMBIL 1 HARI 1 SCHT SEBELUM BFAST YE...MINUM AIR 0 LEBIH 3 LTR UTK LANCARKAN PEMBUANGAN N CEPATKN PENURUNAN...X LAMA LAGI HRG JADI RM150..SO SAPA2 YG NK ORDER CEPAT SMS/WASUP SBLM HRG NAIK

ROYAL SLIM SKTK AD 20 SCHT..RM110..BEL 2 KTK RM200...FREE SHAKER... 2 KTK ADA 40 SCHT THN SBLN LBH..CARA MAKAN SAMA MCM ADV SLIM..

HARAP DAPAT MEMBANTU
KAK NOR- 0193848577- WASUP/SMS/CALL
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment