Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, August 7, 2014

SALAM, APA KHABAR SEMUA?

Salam sayang semua.

Lama x buka blog ni.....uhu2..sejak ada FB, asyik di sana shj...hingga terlupa ada blog...sampai bersawang...uhuhu2....Apa pun akak nk inform, bisnes produk health and beauty masih berjalan seperti biasa...cuma sejak bulan April lepas...akak dah venture into muslimah clothings...so agak sibuk laa...especially trending sekarang jubah ala2 princess dress tu tgh hot skrg!!!

Ada yang tanya produk apa yg "HOT" skrg?

Produk yang makin diminati skrg...ialah VIRTHION TAB KOREA...Uolls ingat x tathion tab..atau tabex...yg pada thn 2010..2011 hingga 2012  hangat diperkatakan...lps tu syarikat korea stop production.Depa stop production bukan sbb produk x bagus..tp sbb depa x dapat subsidi kerajaan korea untuk teruskan pengeluaran produk tersebut....Untuk pengetahuan, skyt tu semi govt...jadi bila kerjaan x salurkan kewangan, nak cut kos, depa cut down production on certain products.

INI  LAH  VIRTHION TAB KOREA 


Since produk tu mendapat sambutan hangat di Malaysia khasnya...satu company lain mengambil iniative utk keluarkan produk sebiji sebutir sama dgn tathion tab... it takes years to come out with the same formula..after much efforts, finally tahun lepas 2013...keluar lah VIRTHION TAB...skyt baru ni upgradekan kandungan pure L gluttahione dlm setiap tablets....dulu tathion 50mg shj....tapi Virthion 100mg...so actually 1 bj pun dh cukup untuk maintain kegebuan dan kecerahan kulit uolls...tapi bagi first timer yg nak cuba, bole ambil 2 bj..max 3 bj...ehehhe2...

And untuk menjaga hygein produk, each tablet dipacked dlm blister pack.. bukan loose mcm dulu..jd dijamin kebersihan dan keselamatan produk tersebut..

DIBUNGKUS DALAM BLISTER PACK 


Alhamdulllah sejak keluar..sambutan sangat menggalakan...even doktor estetik pun perakui kerbeksanan VIRHION TAB ni....ada customer habaq kat kami...doktor pakar kulit jual rm700...wow!!  mahal gila tu...

Sktk ada 10 blister pack..1 pack ada 10 biji...so total ada 100 bj laa...kalau shr ambil 1 bj tahan 3 bulan lebih...jimat kan..market price rm320...kami jual rm300...free pos laju nationwide

bagi yang minat nk beli borong , kami jual 5 ktk rm230sktk...lagi jimat bole makan and jual sekali

kalau minat, ouls bole trus contact akak..wasap pun bole 019-3848577...

stok memang banyak...insyaallah bekalan tak akan putus

NI TESTIMONI CUSTOMER YANG DAH CUBA


NI CUSTOMER BAGI TAHU DOKTOR JUAL RM700...



Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment