Followers

ORDER FORM

WE ONLY SELL 100% ORIGINAL LOCAL OR IMPORTED HEALTH AND BEAUTY PRODUCTS. WE DONT SELL FAKE PRODUCTS FROM CHINA [even if some sellers claim products from USA, Japan..etc] WE CARE FOR OUR HEALTH AND YOURS TOO.
TO ORDER PLEASE FILL IN THE FORM BELOW. YOUR ORDER WILL BE PROCESSED IMMEDIATELY AFTER WE HAVE RECEIVED YOUR PAYMENT.
TO GET A BERRY SPECIAL PRICE, PLEASE SIGN IN AS OUR FOLLOWER. HAPPY AND SAFE SHOPPING!!!
THANKS

Disable Right Click

Disable Selection Text

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES

MARY KAY- ENRICHING WOMEN'S LIVES
I AM YOUR INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT

SECRET BEAUTY PRODUCTS

PENGUMUMAN PENTING!!

salam, ada seorang customer beli naturactor tp barang tu dikembalikan kpd akak...dia beli melalui email...masalahnya x dpt nk trace siapa hamba Allah tu...kalau ada sapa2 yang buat belian melalui email..and sampai skrg belum dpt, sila sms/call akak ye...thanks


Thursday, October 8, 2015

JERAGAT? KAMI ADA PENYELSAIANNYA....HUBUNGI KAMI SEGERA +6017 3131517

JARAGAT? INSYAALLAH KAMI BOLE BANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA!!

Salam, maaf menganggu😔...kami tau ramai dikalangan anda yg mempunyai berbagai mslh kulit..begitu jg dgn sy, dulu sy ada mslh jerawat😥...bila dh tua mslh jeragat pulak...uhu2😰. Mcm2 produk dh sy guna apatah lg sy ni jg menjual produk2 tersebut. Sy pernah guna tbt, mns, dnars, semua nya menjanjikn kulit 'cantik, putih n gebu' ..ye x dinafikan memang hasil sgt cpt...tp 'putih' tu semacam je muka putih tangan gelap...tp x kisah la kn janji putih...lama kelamaan sy dapati kulit bukan makin elok tp timbul2 tompok2 gelap, lama2 tompokan tu bercamtum jd jeragat...sy terpaksa rujuk doktar pakar kulit...beribu jg keluar duit sbb kos rawatan teramat mahal...akhirnya sy berjumpa dgn mary kay... yup mary kay tak menjanjikn kulit putih gebu dlm 7 hr kesan agak lambat 6bln,..tp insyaallah bahan2 yg digunakan selamat even kulit sensitive preggy pun bole guna.. ...secara jujurnya bahan2 yg di gunakan memang 100% botani diuji 300000kali, ada kajian terperinci, ada r&d... sudah 50thn dlm psrn, bukan nk puji produk luar bgs...tp sekurang2 mereka jujur n serius dlm pembuatan produk... 
kalu produk local cuba  tgk botol, ada x tulis ingredients nya apa? Ada x expiry date? 
Kadang tu kat btl pun kita x tau nama skyt yg keluarkn produk tu...label pun meragukn...rupa krim semua lebih kurang sama,jenama je lain2...kalu anda ada duit anda pun bole keluarkn produk sendiri..uhu2😪

Baju yg mahal kita sanggup beli kalu dh x cantik kita bole simpan, tp muka kita kalu 'rosak' akibat pakai produk murah yg ada tinggi bhn kimia..kat mana nk sorok? Malukn bila muka penuh jerawat, kusam jeragat, ada eye bag, mata lebam umur awal 40an dh nmpk mcm lewat 50an, berkedut giler kat mata..kulit semua kendur...muda lg dh org ingat makcik..mcm nk bg penampar je kat org yg panggil kita makchik😁...x kn anda masih x serik...???? bila dh rosak muka tu kos rawatan menjadi lg mahal tau😉

Sekadar perkongsian...fikir2kan lah. Peace😄👌


Mula mulanya dulu begini ...sekarang dan merebak jadi seperti gambar bawah ni!!

stage tidak jaga   bercamtum jadi begini

jeragat kupu2..perlu rawatan laser..kos menjadi sangat mahal, lama dan susah nk hilang spenuhnya





Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment